Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Chevrolet θα παρουσιάσει στο Chicago Auto Show το νέο ελαφρύ επαγγελματικό City Express που βασίζεται στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του NV200.

Το νέο Chevy City Express θα εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με έναν 2,0λιτρο κινητήρα που συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο CVT.

Ο ευμετάβλητος χώρος φόρτωσης του City Express έχει συνολικό όγκο 3,47 κ.μ. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 680 κιλών.

To NV200 με το λογότυπο της Chevrolet

2.984 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2014)

Στο Chicago Auto Show που διοργανώνεται από 8-17 Φεβρουαρίου, η Chevrolet θα παρουσιάσει το νέο ελαφρύ επαγγελματικό της με την ονομασία City Express που βασίζεται στο Nissan NV200.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Chevrolet έχει προγραμματίσει τον εμπλουτισμό της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων για την αγορά των ΗΠΑ με την προσθήκη ενός νέου μοντέλου με την ονομασία «City Express». Η αναφορά μας στο εν λόγω μοντέλο εστιάζεται στο γεγονός πως ουσιαστικά πρόκειται για μια ακόμη παραλλαγή του Nissan NV200, που πλέον αποκτά το λογότυπο και τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Chevrolet, διατηρώντας ωστόσο απαράλλαχτα τα μηχανικά μέρη και τις διαστάσεις του.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η Chevrolet, το επίσημο ντεμπούτο του City Express θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο που διοργανώνεται από 8 – 17 Φεβρουαρίου στη μεγαλούπολη του αμερικανικού Βορρά.

Το νέο Chevy City Express έχει να επιδείξει χώρο φόρτωσης με συνολικό όγκο 3.474 λτ., με τον κύκλο στροφής του να ορίζεται στα 11,2μ. ενώ, το ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει ανέρχεται έως στα 680 κιλά.

Σε ότι αφορά στον κινητήρα του, έχει επιλεγεί η λύση ενός 4κύλινδρου μηχανικού συνόλου, χωρητικότητας 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 131 ίππων και ροπή 188 Nm που συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση (CVT).

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναφέρουν πως το Chevrolet City Express θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και σε εκδόσεις C+C αλλά καθώς επίσης και με κινητήρα με δυνατότητα χρήσης του φυσικού αερίου ως καύσιμο.