Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Q&S ανέλαβε την εκπαίδευση των οδηγών της μεγαλύτερης εταιρείας Ράδιο-Ταξί της Βουλγαρίας σε θέματα Αμυντικής Οδήγησης και Οδικής Ασφάλειας.

Οι οδηγοί Ταξί της Βουλγαρίας εκπαιδεύονται

3.951 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2014)

Η Quality & Safety ανέλαβε την εκπαίδευση οδηγών της μεγαλύτερης εταιρείας Ράδιο-Ταξί της Σόφιας σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Όπως έχουμε προαναφέρει και στο παρελθόν, η εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών έχει σαφή οφέλη τόσο στην οδική ασφάλεια όσο και στο λειτουργικό κόστος μιας επιχείρησης. Ωστόσο, στη χώρα μας ακόμη και σήμερα, οι όποιες πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα αφορούν αποκλειστικά ιδιωτικές πρωτοβουλίες, ορισμένων μεγάλων εταιρειών.

Στον αντίποδα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε πρόσφατα της εταιρεία «Quality & Safety», από την 31η Μαρτίου 2014, η μεγαλύτερη εταιρεία Ταξί στην Σόφια (Βουλγαρία), η Radi0 CB Taxi, επέλεξε την Q&S για την εκπαίδευση των οδηγών της.

Το πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει και υλοποιεί με σημαντική επιτυχία η «Q&S» στη Βουλγαρία περιλαμβάνει την θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση των οδηγών Ταξί σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και Αμυντικής Οδήγησης.