Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Υπηρεσίες καθαρισμού από την «Clean Car»

3.629 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2014)

Έπειτα από εννέα μήνες επιτυχημένης λειτουργίας και με περισσότερους από 2.000 ικανοποιημένους πελάτες, η «Clean Car» σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που προσφέρει.

Ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας στην πλατεία του Χαλανδρίου, η εταιρεία «Clean Car» σας προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες καθαρισμού του οχήματος σας.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες καθαρισμού που σας παρέχονται εφαρμόζονται με τη χρήση ατμού και οικολογικών προϊόντων νανοτεχνολογίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι μοναδικές μέθοδοι της Clean Car έχουν μηδενικές επιπτώσεις στο περιβάλλον καθώς αποφεύγονται η χρήση νερού και χημικών προϊόντων.

Η Clean Car είναι σε θέση να αποβάλλει πλήρως κάθε μορφή μικροβίων και να απολυμάνει τους αεραγωγούς του οχήματος σας με τη χρήση ατμού ύψιστης θερμοκρασίας και όλα αυτά στην εκπληκτική τιμή των 29 ευρώ.

Παράλληλα, με γνώμονα το σεβασμό προς τον πελάτη, η Clean Car παρέχει απλό οικονομικό εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι χωρίς γρατζουνιές από τις βούρτσες μαζικής παραγωγής των κλασικών πλυντηρίων οχημάτων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:

 

Clean Car

25ης Μαρτίου 3

Τηλ: 2130290020 – 6942028823

e-mali: [email protected]

website: www.clean-car.gr