Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η υπηρεσία «Διαγνωστικός Έλεγχος» της εταιρείας «Κυριαζής» προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο της μπαταρίας του οχήματος σας.

Μέσω αυτής, διενεργείται πληρέστατος έλεγχος της κατάστασης και της απόδοσης όχι μόνο της μπαταρίας αλλά και του οχήματος.

Το «καρδιογράφημα» της μπαταρίας σας

3.583 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2014)

Η εταιρεία «Κυριαζής» προσφέρει την υπηρεσία «Διαγνωστικός Έλεγχος» που διασφαλίζει την εγκυρότερη πρόβλεψη της ζωής της μπαταρίας του οχήματος σας.

Η εταιρεία «Κυριαζής» γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η διαδικασία της πώλησης δεν ολοκληρώνεται με την αγορά μιας μπαταρίας από τα καταστήματα της. Για το λόγο αυτό, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την άρτια ενημέρωση των πελατών της, δημιούργησε την υπηρεσία «Διαγνωστικός Έλεγχος». Η εν λόγω υπηρεσία προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει:

1-Καρδιογράφημα της μπαταρίας σας

Πρόκειται για μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία δοκιμών που εγγυάται αξιόπιστα αποτελέσματα. Ο έλεγχος γίνεται με ειδικό tester – διαγνωστικό μηχάνημα, για όλες τις μπαταρίες εκκίνησης 12V/24V. Με αυτόν τον τρόπο τίποτα δεν επαφιέται στην τύχη καθώς ο έλεγχος αποτυπώνει:

-την κατάσταση γήρανσης της μπαταρίας

-την τρέχουσα ικανότητα απόδοσης

-τυχόν ζημιές που έχει υποστεί η μπαταρία.

 

2-Συντήρηση της μπαταρίας σας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σωστή συντήρηση της σε τακτά προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Η διαδικασία «Διαγνωστικός Έλεγχος» περιλαμβάνει:

-Έλεγχο πυκνότητας και ποσότητας των υγρών στις μπαταρίες ανοικτού τύπου καθώς και συμπλήρωση των υγρών όταν από κρίνεται απαραίτητο.

-«Charge Control» για τις μπαταρίες κλειστού τύπου. Έλεγχος IND (Intelligent Eye). Προτεινόμενα χρονικά διαστήματα συντήρησης είναι οι 6 μήνες για τις μπαταρίες ανοιχτού τύπου και οι 12 μήνες για τις μπαταρίες κλειστού τύπου.

 

3-Έλεγχος 3 σταδίων

Ένα ακόμη στοιχείο που επηρεάζει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι η αρμονική συνύπαρξη μπαταρίας – οχήματος. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία «Κυριαζής» διενεργεί μια σειρά από ελέγχους στο ίδιο το όχημα, σε τομείς που επηρεάζουν συγκεκριμένα την μπαταρία όπως:

-Έλεγχος δυναμό. Όσο σημαντική είναι η ύπαρξη μιας ποιοτικής μπαταρίας, εξίσου σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πως το σύστημα φόρτισης του οχήματος μας λειτουργεί σωστά και την φορτίζει επαρκώς.

-Έλεγχος απωλειών. Σε όλα τα οχήματα και κυρίως στα μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας, παρατηρούνται απώλειες ρεύματος. Αυτό συμβαίνει γιατί τα τελευταία χρόνια, οι κατασκευαστές επιβαρύνουν τα οχήματα με νέα ηλεκτρονικά συστήματα που επιφέρουν extra κατανάλωση ρεύματος η οποία γίνεται αποκλειστικά από την μπαταρία. Καθίσταται λοιπόν σαφές πως επιβάλλεται να γνωρίζουμε τις απώλειες του οχήματος καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης τους.

-Έλεγχος επαφών. Προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει το 100% της απόδοσης της κατά την εκκίνηση του οχήματος, οι επαφές των πόλων με τους αποδέκτες της μπαταρίες θα πρέπει να είναι στέρεες και καθαρές. Οι ακροδέκτες έχουν την τάση να οξειδώνονται, με αποτέλεσμα να μην διοχετεύεται το σωστό ρεύμα προς τη μίζα κατά την διαδικασία εκκίνησης του κινητήρα. Ο έλεγχος και ο σωστός καθαρισμός των επαφών, αποτρέπει τυχόν σχετικά προβλήματα και η μπαταρία είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει το 100% της απόδοσης της. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα www.e-kiriazis.gr ή στο τηλέφωνο 210-5739000