Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις πρώτες «κατασκοπευτικές» εικόνες στο διαδίκτυο, η νέα γενιά του Toyota Hilux αναμένεται να έχει αρκετά τροποποιημένη σχεδίαση.

Η υπάρχουσα γενιά του μοντέλου εξακολουθεί να είναι το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό και στην ελληνική αγορά για το τρέχον έτος.

Νέο Toyota Hilux από το 2015;

16.054 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2014)

Ενώ η εμπορική πορεία του Toyota Hilux διατηρείται σε κορυφαία επίπεδα (και στη χώρα μας), στο διαδίκτυο παρουσιάστηκαν οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του που δεν αποκλείεται να λανσαριστεί το 2015.

Με εξαίρεση την αγορά των ΗΠΑ, η Toyota κυριαρχεί σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά των Pick-Up με το Hilux, ένα δυναμικό μοντέλο που και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της τελευταίας 10ετίας.

Παρόλα αυτά, η ιαπωνική εταιρεία δεν επαναπαύεται στις… δάφνες της καθώς, ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα αυξημένος και μοντέλα όπως τα VW Amarok, Nissan Navara, Ford Ranger κ.ά. εποφθαλμιούν τις επιδόσεις του Toyota Hliux.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Toyota εξελίσσει σε… πυρετώδεις ρυθμούς τη νέα γενιά του Hilux, η οποία δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί επίσημα σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα στη διετία 2015 – 2016.

 

Σημαντικές αλλαγές στη σχεδίαση

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, η πρώτη εικόνα της νέας γενιάς του Hilux καθιστά σαφές πως αναμένεται να υπάρξουν ορισμένες (αλλά όχι εκτεταμένες) τροποποιήσεις στην σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος.

Η νέα μάσκα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις και με φαρδιές χρωμιωμένες γρίλιες. Από κάτω της εδράζεται μια ευμεγέθης εισαγωγή αέρα τραπεζοειδούς σχήματος ενώ και ο προφυλακτήρας είναι τροποποιημένος, φιλοξενώντας στις άκρες του τους ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης.

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με έντονες αυλακώσεις που ξεκινούν από τις ενώσεις της μάσκας με τα φωτιστικά σώματα, είναι και το κάλυμμα του κινητήρα, προσδίδοντας έναν πιο επιβλητικό χαρακτήρα στο μελλοντικό ιαπωνικό Pick-Up.

Στο υπόλοιπο τμήμα του αμαξώματος, σε πρώτη φάση δεν παρατηρούνται σημαντικές αλλαγές, δεδομένου και του χαρακτήρα του οχήματος ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς για πάσης φύσεως εικασίες.

 

Οι πηγές ισχύος του νέου Toyota Hliux

Σε ότι αφορά στους κινητήρες που θα αναλάβουν την κίνηση του νέου Hilux, οι πληροφορίες είναι μάλλον ασαφείς προς το παρόν καθώς σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο γίνεται λόγος για 4κύλινδρους κινητήρες 2,5λτ. και 3,0λτ. ενώ προαιρετικά αναμένεται να υπάρξει και η επιλογή ενός V6 κινητήρα 4,0λτ. για συγκεκριμένες αγορές.