Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Στο φετινό αγώνα του Le Mans, οι αγωνιζόμενοι και η δημοσιογράφοι θα μπορούν να ξεκουραστούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Toyota ProAce.

Πέραν από τα λογότυπα, η εξωτερική σχεδίαση του PRO40 δεν διαφέρει σε τίποτα από τις… συμβατικές εκδόσεις του ιαπωνικού ελαφρού επαγγελματικού.

Ωστόσο, το εσωτερικό του είναι πλήρως διασκευασμένο και εφοδιάζεται με περιστρεφόμενα καθίσματα, τηλεόραση, ψυγείο – καταψύκτη κ.ά.

Ουσιαστικά, αναφερόμαστε σε μια ειδική έκδοση Camper Van του Toyota ProAce που εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με δύο διπλά κρεβάτια…

… στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν με όλες τις ανέσεις ως και τέσσερις ενήλικοι.

Παράλληλα, στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται παροχή πόσιμου νερού, εστία γκαζιού, φούρνος μικροκυμάτων, νεροχύτης, βοηθητικό τραπέζι κ.ά.

Το Toyota ProAce πάει στο… Le Mans

2.778 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2014)

Το Toyota ProAce αναμένεται να συμμετάσχει στο 82ο Le Mans όχι φυσικά στο αγωνιστικό σκέλος αλλά ως διασκευασμένο Camper Van για την υποστήριξη της ομάδας της ιαπωνικής εταιρείας.

Στον 82ο Αγώνα του Le Mans, η Toyota αναμένεται να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα. Το κυριότερο εξ αυτών είναι το αγωνιστικό TS040 Hybrid των 1.000 ίππων που θα λάβει μέρος στον εξαντλητικό αγώνα των 24 ωρών ωστόσο, σημαντική αναμένεται να είναι και η παρουσία του νέου Toyota ProAce, για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, η αγωνιστική ομάδα της Toyota θα συνεπικουρείται κατά τη διάρκεια του αγώνα (14 – 15 Ιουνίου) από το PR040, μια ειδικά διασκευασμένη έκδοση του ProAce, η οποία θα προσφέρει ανέσεις… σπιτιού για τα μέλη της ομάδας της Toyota αλλά και τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το γεγονός.

Βασισμένο στο Toyota ProAce, το PR040 αποτελεί προϊόν της εταιρείας G&P, η οποία έχει καταφέρει να το εφοδιάσει με ψυγείο – καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση, παροχή νερού, εστία γκαζιού καθώς και κρεβάτια για τέσσερα άτομα.

Το Toyota PR040 βασίζεται στην έκδοση του ProAce με το μακρύ αμάξωμα και την κανονική οροφή ενώ την κίνηση του αναλαμβάνει ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 126 ίππων.

Μεταξύ των επιπλέον στοιχείων που έχει να επιδείξει σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις αξίζει να αναφέρουμε τα εξής:

-Διπλό κρεβάτι στο εσωτερικό του οχήματος

-Διπλό κρεβάτι στην οροφή του οχήματος

-Υδραυλική εγκατάσταση για πόσιμο νερό

-Ψυγείο 39 λτ. και καταψύκτης 5,3λτ.

-Περιστρεφόμενα καθίσματα οδηγού – συνοδηγού

-Βοηθητικό τραπέζι για όλες τις χρήσεις (τραπεζαρία κ.ο.κ.)

-Τηλεόραση

-Φούρνος μικροκυμάτων

-Εσωτερικός φωτισμός

-Βελτιωμένο σύστημα θέρμανσης