Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2014 αναμένεται να παρουσιαστεί μια νέα, ανανεωμένη, έκδοση του Ford Ranger με αρκετές σχεδιαστικές τροποποιήσεις.

Το Ford Ranger παρουσιάστηκε μέσα στο 2010 και οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν πως έφτασε ο καιρός για το… φρεσκάρισμα του.

Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν αναφέρουν πως θα υπάρξουν αλλαγές σε ότι αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου.

Παράλληλα, η γκάμα των εκδόσεων του ως προς τον τύπο του αμαξώματος δεν πρόκειται να μεταβληθεί.

Φυσικά, το ήδη πληρέστατο επίπεδο του εξοπλισμού του Ford Ranger, αναμένεται να αναβαθμιστεί περαιτέρω.

Τέλος δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες αναφορικά με τις μεταφορικές δυνατότητες του ανανεωμένου μοντέλου ενώ…

… και η γκάμα των κινητήρων του θα συνεχίσει να περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα 2,2 και 3,2 λτ. με ισχύ από 125 – 200 ίππους.

Προετοιμάζεται facelift για το Ford Ranger;

3.914 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2014)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η Ford προετοιμάζει την παρουσίαση του ανανεωμένου Ranger μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ωστόσο λίγες είναι οι πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, διάφοροι ειδησεογραφικοί ιστότοποι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κάνουν λόγο για προεργασίες από μέρους της Ford προκειμένου μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους (πιθανότητα και στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών του Ανοβέρου το φθινόπωρο), να παρουσιαστεί μια νέα, ανανεωμένη, έκδοση του δυναμικού Ranger.

Το σκληροτράχηλο Pick-Up της Ford λανσαρίστηκε στις διάφορες αγορές της ΕΕ τον Οκτώβριο του 2010 και ουσιαστικά αποτέλεσε το έναυσμα για την καθολική ανανέωση της γκάμας της Ford δεδομένου ότι μετέπειτα ακολούθησαν τα Transit, Transit Custom, Transit Connect και Transit Courier.

Ωστόσο, με δεδομένη την παρουσίαση μέσα στο 2015 των νέων γενιών πολλών εκ των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία του (Nissan Navara, Toyota Hilux, Mitsubishi L200), η Ford αποφάσισε να «τονώσει» το εξαιρετικό ελαφρύ ημιφορτηγό της με ένα facelift.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως το ανανεωμένο Ranger θα έχει τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος με νέα μάσκα, προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα (εμπρός – πίσω), ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη και τις μεταφορικές του δυνατότητες.

Αυτό συνεπάγεται πως η γκάμα των κινητήρων του θα εξακολουθήσει να περιλαμβάνει τις εκδόσεις των 125 και 150 ίππων του πετρελαιοκινητήρα των 2,2λτ. καθώς και το κορυφαίο μηχανικό σύνολο των 3,2λτ. που αποδίδει ισχύ 200 ίππων και μέγιστη ροπή 470 Nm.

Πληροφοριακά αναφέρουμε πως το λανσάρισμα του ανανεωμένου Ford Ranger τοποθετείται χρονικά –σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε προς το παρόν- στις αρχές του 2015.