Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα Ελαστικά Pirelli R:01II

Νέα Ελαστικά Pirelli R:01II

2.706 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2014)

Τη νέα βελτιωμένη σειρά ελαστικών R:01II για φορτηγά, λεωφορεία και τρέιλερ παρουσίασε η Pirelli δίδοντας έμφαση στην αντοχή και στην ασφάλεια καθως και στην ευκολότερη ανακατασκευή.

Τα νέα ελαστικά προσφέρονται για τιμόνι και για διαφορικό φορτηγών.
Το FR:01II είναι ειδικά σχεδιασμένο για άξονες διεύθυνσης. Η νέα γενιά του ελαστικού διαθέτει φαρδύτερο πέλμα, που αυξάνει τη διάρκεια ζωής και βελτιώνει την οδηγική ακρίβεια και το κράτημα. Η εξέλιξη των αυλακώσεων μεγιστοποιεί την αποβολή πετρών και άλλων αντικειμένων ενισχύοντας την αντοχή.

Το TR:01II είναι το ελαστικό για άξονες κίνησης. Χάρη στο εντυπωσιακό του κράτημα σε χειμερινές συνθήκες , έχει κερδίσει το Ευρωπαικό σήμα 3PMSF (νιφάδα χιονιού με τρεις βουνοκορφές).

Για τα πούλμαν το FH:01 προσφέρεταιια όλους τους άξονες,ενώ το TH: 01 είναι κατάλληλο μόνο για τον άξονα κίνησης .

Για τα επικαθήμενα και συρόμενα η Pirelli λανσάρει το ST: 01 M + s, νέο all- season ελαστικό σχεδιασμένο να προσφέρει ασφαλείς επιδόσεις ακόμα και σε ολισθηρές ή χιονισμένες επιφάνειες.

Τέλος η Pirelli προσφέρει τη σειρά ανακατασκευασμένων ελαστικών με την ονομσία Novatread πάνω σε σκελετούς Pirelli οι οποίοι έχουν περάσει έλεγχο ποιότητας και ικανότητας αναγόμωσης.