Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mercedes-Benz Marco Polo Camper Van βασίζεται στο αμάξωμα της V-Class και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επιβάτες.

Ανάλογα με τις διαθέσεις του ιδιοκτήτη του, το νέο Marco Polo διαθέτει άνετο χώρο για έως και τέσσερις επιβάτες ενώ ο 2θέσιος πάγκος στο πίσω τμήμα του…

… μπορεί να μετατραπεί (με ειδικό μηχανισμό) σε ένα διθέσιο κρεβάτι με μήκος 2,03 μ. και πλάτος 1,13μ. ).

Το νέο Marco Polo της Mercedes-Benz

3.780 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2014)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε το νέο, εντυπωσιακό, Marco Polo Camper Van που διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής καθώς και τα κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που διασφαλίζει.

Στο προσεχές «Caravan Salon 2014» που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ντίσελντορφ της Γερμανίας (30 Ιουλίου – 7 Αυγούστου), η Mercedes-Benz αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Marco Polo, ενός ιδιαίτερου Camper Van που είναι σε θέση να προσφέρει απολαυστικά επίπεδα άνεσης, ασφάλειας, πρακτικότητας στον ιδιοκτήτη του, τόσο κατά τις εξορμήσεις μακριά από την πόλη όσο και στην καθημερινή χρήση.

Προϊόν συνεργασίας της Mercedes-Benz με την εταιρεία Westfalia, διακρίνεται για την εξαιρετική πρακτικότητα του χάρη στους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους στο εσωτερικό του αλλά και την ευμετάβλητη διαρρύθμιση του που επιτρέπει στους επιβάτες του είτε να κάθονται, είτε να κοιμούνται κατά τις εξορμήσεις τους. Το νέο Marco Polo βασίζεται στο αμάξωμα της V-Class και από μόνο του αυτό αποτελεί εχέγγυο για την κορυφαία ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό του. Παράλληλα, ένα από τα στοιχεία που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως, ο εσωτερικός φωτισμός του οχήματος βασίζεται εξ ολοκλήρου σε λυχνίες τύπου LEDs

Σε αντίθεση με τις συμβατικές εκδόσεις της V-Class, το νέο Marco Polo εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με μια ειδική εγκατάσταση που περιλαμβάνει ένα αναδιπλούμενο τραπέζι για τέσσερα άτομα, κουζίνα με διπλό νεροχύτη, δύο εστίες γκαζιού, ένα ψυγείο 40 λίτρων με απόδοση έως και -20 βαθμών Κελσίου, μια ειδική ντουλάπα για τα ρούχα των επιβατών, έναν διθέσιο πάγκο που μπορεί να μετατραπεί και σε κρεβάτι (μήκος 2,03μ. και πλάτος 1,13μ.) κ.ά. Παράλληλα, εντός του οχήματος εδράζονται και μια δεξαμενή πόσιμου νερού (χωρητικότητας 38 λτ. και μια δεξαμενή λυμάτων (χωρητικότητας 40 λτ.).

Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφέρουμε πως στον εξοπλισμό του οχήματος συγκαταλέγονται και ένα τραπέζι καθώς και δύο καρέκλες που φυλάσσονται στο δάπεδο του χώρου αποσκευών.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό ασφάλειας, αξίζει να τονίσουμε πως το νέο Marco Polo εφοδιάζεται με πληθώρα αερόσακων για όλες τις θέσεις καθώς και με προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς όπως τα Crosswind Assist, Attention Assist, Collision Prevention Assist κ.ά.

Η γκάμα των μηχανικών του συνόλων περιλαμβάνει τρεις επιλογές ενός 4κύλινδρου πετρελαιοκινητήρα με απόδοση 136, 163 και 190 ίππων και μέγιστη ροπή 330, 380 και 440 Nm αντίστοιχα. Πέραν των εξαιρετικών επιδόσεων που του διασφαλίζουν, τα εν λόγω μηχανικά σύνολα διακρίνονται και για την περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου τους (από 6,0 λτ./100 χλμ.).