Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mitsubishi L200 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2014 και η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει και στην Ευρώπη το 2015.

Η σχεδίαση του αμαξώματος του αναμένεται να βασιστεί σημαντικά στο πρωτότυπο GR-HEV που είχε παρουσιαστεί το 2013 στην Έκθεση της Γενεύης.

Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε και από τις πρώτες εικόνες που διέρρευσαν από τη γραμμή παραγωγής του στην Ταϊλάνδη.

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, το νέο L200 θα έχει αυξημένες διαστάσεις καθώς και υψηλότερα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Οι πρώτες εικόνες του νέου Mitsubishi L200

6.916 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2014)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του Mitsubishi L200 που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο τρέχον έτος και να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από το 2015.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που αναδύθηκαν από το διαδίκτυο, η νέα γενιά του Mitsubishi L200, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στο έτος (πιθανότατα και στην προσεχή έκθεση ΙΑΑ 2014 του Ανοβέρου το φθινόπωρο), θα επιδεικνύει ένα σαφέστατα πιο… πολιτισμένο προφίλ καθώς, τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που θα προσφέρει αναμένεται να είναι εφάμιλλα με των ανταγωνιστών του (νέα Ford Ranger, Nissan Navara, Toyota Hilux κ.ο.κ.).

Παράλληλα όμως θα διακρίνεται για τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του ενώ, και το κόστος αγοράς του θα είναι άκρως ανταγωνιστικό για τα δεδομένα της κατηγορίας, όπως ισχύει εξάλλου και για την υπάρχουσα γενιά του.

 

Οι πρώτες εικόνες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Το νέο Mitsubishi L200 θα λανσαριστεί μέσα στο 2015 ενώ, αναμένεται να αποτελέσει και την βάση για το νέο Pick-Up της Fiat Professional, όπως άλλωστε έχει επιβεβαιώσει και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία (από το 2016).

Σε κάθε περίπτωση, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ανέφεραν πως το νέο L200 θα βασιστεί εν πολλοίς στην σχεδίαση του πρωτότυπου GR-HEV που η ιαπωνική εταιρεία είχε παρουσιάσει στην 83η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης (Μάρτιος 2013) και αυτό έρχονται να επιβεβαιώσουν και οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν από τα άδυτα της γραμμής παραγωγής του Laem Chabang στην Ταϊλάνδη.

Σε πρώτη φάση καθίσταται σαφές πως το νέο L200 θα έχει σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση αμαξώματος με το εμπρόσθιο τμήμα του να φιλοξενεί μια μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα.

Παράλληλα, το μέγεθος του καθώς και οι μεταφορικές του δυνατότητες αναμένεται να είναι αυξημένες σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει.