Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Το πρωτότυπο Toyota Urban Utility Concept αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Maker Faire της Νέας Υόρκης (20-21/9).

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του εσωτερικού διακόσμου του είναι η χρήση ενός iPad ως… κεντρική κονσόλα.

Παράλληλα όμως, η πίσω θύρα μπορεί να αναδιπλωθεί και να λειτουργήσει ως ράμπα για την πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης.

Η ευμετάβλητη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού, επιτρέπει στο U2 να μεταφέρει ογκώδη αντικείμενα ή έως και τέσσερις επιβάτες.

Φυσικά, η σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού είναι ιδιαίτερα φουτουριστική και βασίζεται σε λιτές γραμμές.

Παράλληλα, ειδικές ράγες στο δάπεδο και τα τοιχώματα του εσωτερικού, επιτρέπουν την εύκολη στερέωση πάσης φύσεως φορτίων ή των καθισμάτων.

Νέο πρωτότυπο U2 από την Toyota

3.610 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2014)

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες ενός νέου πρωτότυπου ελαφρού επαγγελματικού με την ονομασία «Urban Utility – U2) που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Νέας Υόρκης.

Στην προσεχή Έκθεση της Νέας Υόρκης «Maker Faire» (20-21/9), η Toyota αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο ελαφρύ επαγγελματικό με την ονομασία «Urban Utility» ή εν συντομία «U εις τον κύβο» (U2).

Αν και σχεδιαστικά, το νέο αυτό πρωτότυπο δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο καλαίσθητου οχήματος, η ιαπωνική εταιρεία έχει φροντίσει να το εφοδιάσει με πολλαπλές νέες τεχνολογικές και σχεδιαστικές καινοτομίες τις οποίες, δεν αποκλείεται να συναντάμε ολοένα και πιο συχνά στα μελλοντικά ελαφρά επαγγελματικά πόλης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Toyota, το εν λόγω πρωτότυπο συνδυάζει τις περιορισμένες διαστάσεις ενός οχήματος πόλης με την ευρυχωρία και την ευμετάβλητη διαρρύθμιση του εσωτερικού.

Στα βασικότερα χαρακτηριστικά του, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν σαφείς αναφορές σχετικά με τις διαστάσεις και τις μεταφορικές του δυνατότητες, αξίζει να αναφέρουμε τη δυνατότητα αναδίπλωσης της οροφής και την μετατροπή της πίσω θύρας (του χώρου φόρτωσης) σε μια ράμπα που εξυπηρετεί τις ανάγκες πρόσβασης στο εσωτερικό του οχήματος.

Η εξεζητημένη σχεδιαστική προσέγγιση των ανθρώπων της Toyota επεκτείνεται και στο εσωτερικό του οχήματος όπως οι λιτές γραμμές κυριαρχούν ενώ, ένας φουτουριστικός πίνακας οργάνων που συνδυάζεται με ένα… iPad, προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ενδείξεις και πληροφορίες στον χειριστή του οχήματος.

Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, το εν λόγω πρωτότυπο μπορεί να μετατραπεί από 4θέσιο επιβατικό όχημα σε ένα ελαφρύ Van με την αφαίρεση της πίσω σειράς καθισμάτων αλλά και του αντίστοιχου για τον συνοδηγό.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε πως το εν λόγω πρωτότυπο αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή του σχεδιαστικού τμήματος της Toyota USA και δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία αναφορικά με την πιθανή μαζική παραγωγή του.