Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα έκδοση Kombi Doka Plus του VW Transporter είναι εξοπλισμένη με διπλή σειρά καθισμάτων καθώς και έναν –μεγάλων διαστάσεων- χώρο φόρτωσης.

Ο χώρος φόρτωσης έχει όγκο έως και 4,4κ.μ. και διακρίνεται για τις επενδύσεις που φέρει τόσο στο δάπεδο όσο και στα πλευρικά τοιχώματα του.

Οι πλευρικές πόρτες παρέχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στον 3θέσιο πάγκο της δεύτερης σειράς καθισμάτων ενώ ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος.

Νέα μεικτή έκδοση για το VW Transporter

3.128 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2014)

Η Volkswagen παρουσίασε μια νέα έκδοση του Transporter με την ονομασία «Kombi Doka Plus» που συνδυάζει τις αρετές ενός επιβατικού οχήματος με τις μεταφορικές δυνατότητες ενός ελαφρού επαγγελματικού.

Προορισμένη για χρήση σε μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων είναι η νέα έκδοση «Kombi Doka Plus» του VW Transporter.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω έκδοση εφοδιάζεται με ένα τριθέσιο πάγκο ως δεύτερη σειρά καθισμάτων γεγονός που της επιτρέπει να υποστηρίξει την μεταφορά έως και έξι ενηλίκων επιβατών στο εσωτερικό της.

Όπως είναι φυσικό, οι πλευρικές θύρες του οχήματος εξυπηρετούν την πρόσβαση των πίσω επιβατών στις θέσεις τους ενώ, ο χώρος φόρτωσης του οχήματος είναι προσβάσιμος αποκλειστικά μέσω της πίσω θύρας.

Χαρακτηριστικό δείγμα της πολυχρηστικότητας του νέου Transporter Kombi Doka Plus είναι το γεγονός ότι, ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας παραπέμπει άμεσα σε πολυτελή επιβατικά οχήματα, στο χώρο φόρτωσης έχουν προβλεφθεί όλα τα εχέγγυα για την υποστήριξη πάσης φύσεως φορτίων όπως π.χ. οι επενδύσεις στα πλευρικά του τοιχώματα.

Ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος της, καθώς θα προσφέρεται τόσο με κοντό όσο και μακρύ μεταξόνιο, η νέα προσθήκη στη γκάμα του VW Transporter είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 3,5κ.μ. έως και 4,4κ.μ., γεγονός που καλύπτει μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων που πέραν του εξοπλισμού, απαιτείται να προσφέρουν μέσω μετακίνησης και για συνεργεία του εξειδικευμένου προσωπικού τους.

Καταλήγοντας, σε ότι αφορά στους κινητήρες του, το νέο Transporter Kombi Doka Plus θα εφοδιάζεται με μηχανικά σύνολα πετρελαίου ισχύος από 85 έως 180 ίππους καθώς και με βενζινοκινητήρα TSI που αποδίδει 205 ίππους και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο DSG αλλά και το σύστημα 4κίνησης «4MOTION».