Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στη Διεθνή Έκθεση NAIAS 2015 του Ντιτρόιτ, η Hyundai παρουσίασε ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία HCD-15 Santa Cruz.

Το εν λόγω πρωτότυπο συνδυάζει στοιχεία από τις κατηγορίες των SUV και των Pick-Up ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα προωθηθεί στη μαζική παραγωγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μήκος του χώρου φόρτωσης του πρωτότυπου αυτού Pick-Up μπορεί να αυξηθεί χάρη σε ένα ειδικό σύστημα στο δάπεδο του.

Η σχεδίαση του αμαξώματος είναι εξαιρετικά δυναμική ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι πίσω θύρες ανοίγουν με αντίθετη φορά.

Εντυπωσιακό πρωτότυπο Pick-Up από τη Hyundai

4.235 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2015)

Στην Διεθνή Έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ, η Hyundai παρουσίασε ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία HCD-15 Santa Cruz που δεν αποκλείεται να παραχθεί μαζικά αλλά και να πουληθεί και εκτός των ΗΠΑ.

Στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου «NAIAS» του Ντιτρόιτ (North American International Auto Show) που διεξάγεται από 12 – 25 Ιανουαρίου, η Hyundai επιφύλασσε στους επισκέπτες στο περίπτερο της την παρουσίαση ενός ιδιαίτερα ενδιαφέροντος πρωτότυπου που συνδυάζει στοιχεία από τις κατηγορίες των SUV και των Pick-Up.

Συγκεκριμένα, η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία χαρακτηρίζει το πρωτότυπο «HCD-15 Santa Cruz» ως ένα ελαφρύ ημιφορτηγό ελευθέρου χρόνου που είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές λύσεις στους κατοίκους μιας μεγαλούπολης κατά τις εξορμήσεις τους εκτός αυτής, δεδομένου ότι είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία μεγάλου όγκου και βάρους στον ανοικτό χώρο φόρτωσης του στο πίσω μέρος του αμαξώματος.

Με δυναμική σχεδίαση που βασίζεται σε έντονες ακμές και καμπύλες και κυριότερα χαρακτηριστικά του την μάσκα σε σχήμα εξαγώνου αλλά και τις πίσω πλευρικές θύρες που ανοίγουν με αντίθετη φορά, το νέο αυτό πρωτότυπο μοντέλο, αποτελεί μια πρόγευση της μορφής που ενδέχεται να έχουν στο προσεχές μέλλον τα off-road μοντέλα της εταιρείας.

Παράλληλα, οι διαστάσεις του αμαξώματος του καθώς και οι μεταφορικές του δυνατότητες, αν και δεν δίνονται σαφή στοιχεία, χαρακτηρίζονται ως «μικρές» για τα δεδομένα των Pick-Up στην αγορά των ΗΠΑ, γεγονός που δεν αποκλείει το λανσάρισμα του και σε αγορές εκτός της Β. Αμερικής, στην περίπτωση που η Hyundai τελικά αποφασίσει τη μαζική του παραγωγή.

Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει αυτήν τη πεποίθηση είναι και ο 4κύλινδρος κινητήρας με χωρητικότητα 2,0λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του εν λόγω πρωτότυπου, αποδίδοντας ισχύ 190 ίππων και ροπή 407 Nm.

Παράλληλα, μεταξύ των επιπλέον στοιχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα αναφορικά με τα μηχανικά μέρη του Hyundai HCD-15 Santa Cruz Concept, αξίζει να αναφέρουμε το σύστημα 4κίνησης HTRAC ενώ, χάρη σε ένα ειδικό σύστημα, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης είναι σε θέση να αυξηθεί όταν οι απαιτήσεις το επιβάλλουν, καθώς το δάπεδο του μπορεί να μετακινηθεί σαν… συρτάρι.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο πρωτότυπο της Hyundai, μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που επισυνάπτουμε.