Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μελλοντικού –ανανεωμένου- Ford Ranger χωρίς παραπλανητικό «καμουφλάζ» η οποία τραβήχτηκε στην Ταϊλάνδη.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με κοντή καμπίνα και ειδική υπερκατασκευή στον χώρο φόρτωσης που δεν «μαρτυρά» περισσότερα στοιχεία για την μορφή του μοντέλου.

Πρώτες εικόνες του Ford Ranger facelift

3.285 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2015)

Ένα μονοκάμπινο όχημα σε έκδοση καμπίνας – σασί (C+C) είναι το πρώτο Ford Ranger facelift χωρίς… καμουφλάζ του οποίου οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα στο τρέχον έτος η Ford αναμένεται να παρουσιάσει το ανανεωμένο Ranger που θα εμφανίζει αρκετές τροποποιήσεις στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος, στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών ενώ, σημαντικά βελτιωμένα αναμένεται να είναι και τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που θα προσφέρει.

Ωστόσο, πέραν αυτού, οι πληροφορίες αναφορικά με το νέο Pick-Up της Ford είναι από ελάχιστες ως μηδενικές. Σε κάθε περίπτωση, στο διαδίκτυο ήδη κυκλοφόρησαν δύο νέες εικόνες του αναμενόμενου Ranger facelift και μάλιστα χωρίς «καμουφλάζ» που απεικονίζουν μια έκδοση C+C του μοντέλου όπου ωστόσο, φαίνεται καθαρά η τροποποιημένη μάσκα και ο νέος προφυλακτήρας του οχήματος.

Οι εικόνες προέρχονται από τη Ταϊλάνδη ενώ, μεταξύ των επιπλέον πληροφοριών που αναφέρονται σε διάφορα δημοσιεύματα, γίνεται λόγος για τα υπάρχοντα μηχανικά σύνολα του Ford Ranger δηλαδή, έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2,2λτ. με ισχύ 150 και ροπή 375Nm και έναν 5κύλινδρο κινητήρα 3,2λτ. με ισχύ 200 ίππων και μέγιστη ροπή 470 Nm.

Περισσότερα για το νέο Ford Ranger που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2015 μπορείτε να δείτε εδώ…