Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μικρότερο κόστος ανά χιλιόμετρο με 3 premium ελαστικά των Michelin, Continental και Hankook.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μικρότερο κόστος ανά χιλιόμετρο με 3 premium ελαστικά των Michelin, Continental και Hankook.

Δες 3 premium ελαστικά για το φορτηγό σου

9.801 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2022)

Μειωμένη φθορά στον χρόνο και χαμηλότερη κατανάλωση -και άρα μικρότερο κόστος ανά χιλιόμετρο- έχεις κατά τη χρήση του φορτηγού σου, χάρη στα τρία ελαστικά premium κατασκευαστών.


Michelin X Line Energy D2/Z2

Michelin X Line Energy D2/Z2

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρότερο κόστος ανά χιλιόμετρο με 3 premium ελαστικά!

  • Με «state of the art» τεχνολογίες και ξενοιάζεις
  • Michelin X Line Energy D2/Z2: Μειωμένη κατανάλωση κατά 0,8 λτ./100 χλμ. & εκπομπές C02 κατά 22 γρ./χλμ.
  • Continental Conti EcoRegional HS3: Με τεχνολογία «διαμαντιού» για κράτημα & αντοχή
  • Hankook TL20: Για καλύτερη συμπεριφορά & οικονομία του ρυμουλκούμενου

Τα ελαστικά οποιουδήποτε οχήματος είναι ο κύριος παράγοντας που επηρεάζει την συμπεριφορά του στον δρόμο. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι το μόνο σημείο επαφής του οχήματος  με την άσφαλτο. Μπορεί αυτό να είναι άψογα συντηρημένο και άριστο σε κάθε τομέα ωστόσο αν τα λάστιχα του είναι κακής ποιότητας ή φθαρμένα, αρκεί αυτό για να το καταστήσει επικίνδυνο. Όταν μάλιστα το όχημα αυτό είναι φορτηγό, δηλαδή πολλαπλάσιο βάρος και όγκος από ένα συμβατικό  Ι.Χ, ο ρόλος των ελαστικών είναι ακόμη πιο σημαντικός.

Οι μεταφορικές εταιρείες που λειτουργούν με φορτηγά, τα οποία διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα, επενδύουν διαρκώς στην οδική ασφάλεια  διασφαλίζοντας τόσο το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό τους, όσο και το εμπορευόμενο φορτίο. Σύμφωνα με την ΟΦΑΕ (Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών) oι <<μεταφορικές εταιρείες είναι τροχοφόρες επιχειρήσεις>>, οπότε είναι  πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη δραστηριότητά τους. Λογικό και επόμενο λοιπόν να προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι όλα τα οχήματα τους θα είναι ασφαλή και σε καλή κατάσταση. Ένα σωστό ελαστικό, όπως προείπαμε, είναι απαραίτητο για την επίτευξη αυτού του στόχου. Τα στελέχη των μεταφορικών εταιρειών έχουν ως προτεραιότητα την σωστή επιλογή ελαστικών για τα φορτηγά της επιχείρησης τους και τα επιλέγουν με κυριότερα κριτήρια τις επιδόσεις τους στην ασφάλεια (βάσει ετικέτας), την χιλιομετρική απόδοση, την τιμή αλλά και την επωνυμία τους.

Ας δούμε 3 επώνυμες επιλογές premium ελαστικών που φαίνεται να ικανοποιούν σχεδόν όλα τα παραπάνω κριτήρια.
Συνέχεια του άρθρου >>>