Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δείτε τρία ελαστικά φορτηγών, με προηγμένα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστική τιμή.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε τρία ελαστικά φορτηγών, με προηγμένα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστική τιμή.

Eλαστικά φορτηγών, 3 Value for money προτάσεις

13.063 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2021)

Ασφάλεια, υψηλή απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Τα χαρακτηριστικά που συνδυάζοντάς τα και με την πολύ ανταγωνιστική τιμή στην οποία προσφέρονται, κάνουν Value for money επιλογές αγοράς τα ελαστικά φορτηγών των Linglong και Sailun.

Η οδική ασφάλεια αποτελεί μία πολύ σημαντική προτεραιότητα και για τις μεταφορικές εταιρείες που το έργο τους είναι σημαντικό και απαιτητικό. Το να εξασφαλίσουν ότι τόσο τα φορτηγά όσο και οι οδηγοί δεν θα διατρέξουν κανέναν απολύτως κίνδυνο κατά τη διάρκεια ενός δρομολογίου, δεν είναι θέμα επιλογής αλλά ανάγκης. Τα φορτηγά αποτελούν την περιουσία μιας εταιρείας και οι οδηγοί το ανθρώπινο δυναμικό της. Η εξασφάλιση της άριστης κατάστασης του στόλου μέσω της προσεχτικής συντήρησης κάθε οχήματος, αποτελεί ένα από τα κύρια καθήκοντα της.

Το ελαστικό διεθνών διαδρομών Linglong ETD100.

Το ελαστικό διεθνών διαδρομών Linglong ETD100.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Κύριο μέρος αυτής της συντήρησης περιλαμβάνει τα ελαστικά του φορτηγού τα οποία πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά αλλά και να αντικαθίστανται εγκαίρως πριν προλάβουν να επηρεάσουν αρνητικά την συμπεριφορά του στον δρόμο.

Στα μεγάλα φορτηγά, ανάλογα πάντα με την φθορά και τις συνθήκες των δρομολογίων το κάθε σετ διαρκεί για περίπου 80.000-100.000 χλμ.  Ιδιαίτερη η μέριμνα λοιπόν μιας μεταφορικής (ή του υπευθύνου Στόλου οχημάτων μιάς εταιρείας) για το ζήτημα των ελαστικών αφού πρέπει να επιλέξει αυτό που θα συνδυάζει πολύ καλές επιδόσεις (ασφάλειας και εξοικονόμησης) αλλά και λογικό κόστος αγοράς.
 
Αυτόν τον μήνα επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε 3 προτάσεις ελαστικών, δύο από την Linglong και μία της Sailun, που δείχνουν να έχουν βρει τη χρυσή τομή, αφού υπόσχονται ασφάλεια και απόδοση με value for money χαρακτήρα.
 

Linglong ETD 100 για υψηλή χιλιομετρική απόδοση!

 
Το ελαστικό Linglong ETD100 διαθέτει σχεδιασμό κρυφών αυλακιών στο πέλμα, οι οποίες εξασφαλίζουν διαρκή πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
 
Το καλό είναι πως το ελαστικό διεθνών διαδρομών Linglong ETD100 προσφέρει και κορυφαία οικονομία, η οποία δεν αφορά μόνο στην προσιτή τιμή αγοράς του. Για παράδειγμα, η ειδική σύνθεση της γόμας πέλματος εξασφαλίζει χαμηλή αντίσταση κύλισης, το βασικότερο παράγοντα για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο σχεδιασμός πέλματος είναι τέτοιος, που εξασφαλίζει υψηλή χιλιομετρική απόδοση για περισσότερα χιλιόμετρα σε μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.
 
Στην ελληνική αγορά τα ελαστικά της Lindlong διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., μια εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη με 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά και προσφέρονται για αγορά σε πάνω από 200 επιλεγμένα σημεία διάθεσης.
Συνέχεια του άρθρου >>>