Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η VW γιορτάζει τα 20 έτη του California

3.739 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2008)

Κατά τη διάρκεια της Εκθέσεως Caravan Trade Fair του Ντίσελντορφ (30/8- 07/9) η VW θα γιορτάσει τη συμπλήρωση 20 ετών από την παρουσίαση της πρώτης έκδοση «California» του Transporter, ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου βασισμένου στο δημοφιλές Γερμανικό επαγγελματικό μοντέλο.

Από το 1988, όταν και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, οι εκδόσεις California του VW Transporter κέρδισαν αμέσως την εμπιστοσύνη του κοινού με αποτέλεσμα, μια εικοσαετία μετά να έχουν πωληθεί περισσότερα από 80.000 οχήματα.

Βασισμένες στις εκδόσεις T3 έως και T5 του Transporter, οι εκδόσεις California προσέφεραν όλα τα απαραίτητα σε όσους επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν –ακόμα και πολυήμερες- διακοπές.

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθέσεων Τροχόσπιτων του Ντίσελντορφ, η VW γιορτάζει την συμπλήρωση 20 ετών από το λανσάρισμα της πρώτης έκδοσης Transporter California με την παρουσίαση ενός ιδιαίτερου πρωτότυπου, βασισμένου ωστόσο στο VW Caddy.

Το «Caddy Topos Sail» αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή σχετικά με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και διακρίνεται για την ιδιαίτερη μορφή του πίσω τμήματος του αμαξώματος του και της οροφής του.

Συγκεκριμένα στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μια σκάλα αντίστοιχη με αυτή που συναντά κανείς σε πολυτελή σκάφη ενώ η οροφή είναι κατασκευασμένη από ξύλο, όπως και το κατάστρωμα αντίστοιχων πλοίων αναψυχής. Παράλληλα στο εσωτερικό του Caddy Topos Sail έχουν τοποθετηθεί όλα τα απαραίτητα για την διαβίωση των κατασκηνωτών στην ύπαιθρο (μπόϊλερ, κουζίνα με νεροχύτη, εστία μαγειρέματος κ.ά.).