ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάκληση για το Nissan Primastar

2.677 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2009)

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία NIK. I.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της ΝΙSSAN στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων ΝΙSSAN, μοντέλο PRIMASTAR X83, τύπων Combi και Minibus.

Η ανάκληση αφορά 238 αυτοκίνητα στην Ελληνική αγορά, παραγωγής από 20/12/2002 έως και 12/3/2008, με αριθμούς πλαισίου από την αρχή παραγωγής έως πλαίσια VSKF4****6UV177796 και VSKF4****6UΥ612891, στα οποία υπάρχει η πιθανότητα εμφάνισης δυσλειτουργίας στην πόρπη της πίσω ζώνης ασφαλείας.

Συγκεκριμένα υπάρχει η πιθανότητα αυτή η πόρπη να λυθεί, με αποτέλεσμα την αποκόλληση της πόρπης από το πλαίσιο του καθίσματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου NISSAN, ώστε να γίνει αντικατάσταση στις βίδες της πόρπης της πίσω ζώνης ασφαλείας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στον αριθμό 210-3489438.