Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Scania: Προς αναζήτηση του καλύτερου οδηγού

3.034 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2010)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των καλύτερων οδηγών σε 28 χώρες ανά τον κόσμο από την Scania, μέσω του διαγωνισμού «Driver Scania 2010», ενώ 45.000 οδηγοί αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 2003, πρώτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εν συνεχεία σε παγκόσμιο.

Έχει ως στόχο να τονιστεί η σημασία των ικανοτήτων και του επαγγελματισμού των οδηγών, σε σχέση με την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, καθώς και της οικολογικής οδήγησης.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Scania κ. Leif Ostling, «ο οδηγός αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα για την οικονομία, το περιβάλλον και την ασφάλεια. Η εκπαίδευση των οδηγών εξασφαλίζει ενεργειακά αποδοτικές μεταφορές, μείωση των εκπομπών ρύπων και ασφαλέστερο οδικό δίκτυο».

Οι νικητές του διαγωνισμού κάθε χώρας από τις 28 που συμμετέχουν, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους σε ευρωπαϊκό τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Σουηδία στις 8 και 9 Οκτωβρίου.
Όσοι επαγγελματίες οδηγοί έχουν τις ικανότητες και την αποφασιστικότητα για να αντεπεξέλθουν στην πρόκληση του συγκεκριμένου διαγωνισμού είτε απλά να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, μπορούν να εισέλθουν στην ιστοσελίδα www.scania.com/drivercomp.