Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δεύτερη νεότητα για το Vario

2.250 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2010)

Η απόφαση τελικά ελήφθη και το Mercedes-Benz Vario θα συνεχίσει να παράγεται και μετά το 2013 από το εργοστάσιο του Ludwigsfelde κοντά στο Βερολίνο. Μάλιστα το αειθαλές ελαφρύ επαγγελματικό της γερμανικής εταιρείας θα υποβληθεί σε facelift και θα εφοδιαστεί με νέο κινητήρα που θα καλύπτει τις εκπομπές Euro6.

Το εξαιρετικά επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο αποτελεί τον μεγαλύτερο σε μεταφορικές δυνατότητες, εκπρόσωπο στην γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz και οι υπεύθυνοι της γερμανικής εταιρείας αποφάσισαν τελικά πως δεν συντρέχει λόγος διακοπής της παραγωγής του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που η Mercedes-Benz έδωσε στην δημοσιότητα, το Vario θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής του Ludwigsfelde, πλησίον του Βερολίνου, ωστόσο θα υποβληθεί σε ορισμένες διαφοροποιήσεις κυρίως για να είναι σε θέση να υιοθετήσει έναν νέο κινητήρα που θα καλύπτει τις προδιαγραφές της αναμενόμενης Euro6 σε ότι αφορά τους ρύπους του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η εμπορική πορεία του Vario συμπληρώνει ήδη 15ετή διάρκεια, παρόλα αυτά το εν λόγω μοντέλο έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς χάρη στις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες, την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά αλλά και την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει στον τομέα της αξιοπιστίας. Παράλληλα το Vario έχει εδραιωθεί στην αγορά ως μια από τις πληρέστερες επιλογές για την υποστήριξη μιας ανεξάντλητης γκάμας υπερκατασκευών.