Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κ. Αναστάσιος Κολλάρος αποχώρησε έπειτα από 21 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, από την Kosmocar A.E. όπου μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Marketing Manager Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα.

Αλλαγή σελίδας…

5.874 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Ο κ. Αναστάσιος Κολλάρος, μέχρι πρότινος Marketing Manager της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, αποχώρησε από την Kosmocar A.E.

Ένα από τα πλέον γνωστά στελέχη του κλάδου αυτοκινήτου, με σημαντική εμπειρία στην αγορά τόσο των Επιβατικών όσο και των Επαγγελματικών οχημάτων της Ελλάδας, ο κ. Αναστάσιος Κολλάρος, αποχώρησε από την Kosmocar A.E., μετά από πολυετή επιτυχημένη συνεργασία.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 21 ετών, ο κ. Κολλάρος κατείχε σημαντικές θέσεις ευθύνης σχεδόν σε όλες τις Διευθύνσεις Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar, εκπροσωπώντας μάρκες όπως οι Volkswagen, Audi & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα ενώ, μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα Marketing Manager για τα Επαγγελματικά Οχήματα της Vokswagen.
Αναμένουμε σύντομα νέα αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο αξιόλογο αυτό στέλεχος της αγοράς.