Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Τα βαθουλώματα μπορούν να επισκευαστούν με τη τεχνική του «P.D.R.», δίχως να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα βαθουλώματα μπορούν να επισκευαστούν με τη τεχνική του «P.D.R.», δίχως να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου.

Ανανέωσε εύκολα και φθηνά το όχημά σου!

2.375 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2021)

Θες να διορθώσεις το χρώμα του επαγγελματικού σου οχήματος; Το αμάξωμα χρειάζεται μικροεπισκευές; Θάμπωσαν τα φανάρια και δεν βλέπεις τίποτα; Πρέπει επιτέλους να καθαρίσεις το σαλόνι; Δες γρήγορες, εύκολες και κυρίως φθηνές λύσεις για να ανακτήσει το αυτοκίνητό σου τη χαμένη του νιότη…

Σε περίπτωση που το όχημα της επιχείρησής σου γέρασε, μια σειρά από μικροεπισκευές θα θυμίζει και πάλι το αυτοκίνητό που αγόρασες. Κάποιες επεμβάσεις -σε περίπτωση που …πιάνουν τα χέρια σου- μπορείς να τις κάνεις μόνος σου, ενώ για άλλες καλό θα ήταν να απευθυνθείς στους ειδικούς. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Δείτε χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε το όχημά σας να δείχνει και πάλι καινούργιο.

Δείτε χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε το όχημά σας να δείχνει και πάλι καινούργιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Διόρθωση χρώματος

 
Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σας και ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Ιδανικά θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία γιατί το γυάλισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η διαδικασία -εκτός από επαγγελματικά υλικά- απαιτεί τεχνογνωσία, δηλαδή ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση, αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μην μείνουν σημάδια και ατέλειες.
 
Θυμηθείτε, πως πριν παραλάβετε το όχημά σας, καλό είναι να ζητήσετε να ανάψουν τους προβολείς, καθώς δεν αρκεί να το ελέγξετε απλά με το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα δείτε αν υπάρχουν «ατέλειες» στην ποιότητα της δουλειάς του. Το κόστος εργασίας εξαρτάται από την κατάσταση του χρώματος και το μέγεθος του οχήματος.
 
Σημειώνεται, πώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάθε γυάλισμα αφαιρεί μέρος από το βερνίκι του χρώματος. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε κέρωμα όσες φορές θέλετε, για να φαίνεται το χρώμα του όχηματος φρέσκο. Μάλιστα το κέρωμα ή η χρήση προϊόντων κεραμικής επίστρωσης συστήνονται.
 

PDR για τις λακκούβες

 
Ένα από τα πιο εκτεθειμένα μέρη του αυτοκινήτου σας σε χτυπήματα και ζημιές είναι οι προφυλακτήρες. Μία ρωγμή ή ένα στράβωμα του προφυλακτήρα δε χρειάζεται να σας πτοήσει, αφού υπάρχει η λύση της επιδιόρθωσης και όχι της αντικατάστασης. Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή ακολουθείται και στο σώμα του αυτοκινήτου, ωστόσο λόγω του υλικού κατασκευής του προφυλακτήρα χρησιμοποιούνται εργαλεία για τη θέρμανσή του.
 
Mία οικονομική και ποιοτική λύση είναι το λεγόμενο «P.D.R.», η επισκευή δηλαδή των βαθουλωμάτων χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλο, κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από μικροεπαφές κατά το παρκάρισμα. Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες.
 
Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα. Το κυριότερο είναι πως αυτή η τεχνική είναι οικονομική, δε χρειάζεται σφυρηλάτηση ή στοκάρισμα και βάψιμο, που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση.
 
Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε