Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
H Nuro δημιούργησε το 3ης γενιάς αυτόνομο όχημα διανομών της, το οποίο θα κατασκευάζεται στη Β. Αμερική από την BYD.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Nuro δημιούργησε το 3ης γενιάς αυτόνομο όχημα διανομών της, το οποίο θα κατασκευάζεται στη Β. Αμερική από την BYD.

Από τη Nuro το μέλλον των αυτόνομων delivery (+vid)

2.221 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2022)

Είτε έχετε παραγγείλει ζεστές πίτσες είτε κατεψυγμένα τρόφιμα, η Nuro έχει δημιουργήσει το απόλυτο -τρίτης γενιάς- όχημα διανομών που θα σας τα φέρει αυτόνομα στην πόρτα σας.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Η Nuro καταργεί τους ντελιβεράδες!


  Ο νέος εξωτερικός αερόσακος θα αναπτυχθεί σε περίπτωση σύγκρουσης του Nuro με πεζούς ή ποδηλάτες.

  Ο νέος εξωτερικός αερόσακος θα αναπτυχθεί σε περίπτωση σύγκρουσης του Nuro με πεζούς ή ποδηλάτες.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 • Ηλεκτρικό, αυτόνομο όχημα 3ης γενιάς
 • Με θερμαινόμενο/ψυχόμενο χώρο φόρτωσης 765 λτ.
 • Εξωτερικός αερόσακος για την ασφάλεια πεζών-ποδηλατών
 • Έντονο ενδιαφέρον από κολοσσούς της βιομηχανίας
 
Η Nuro, μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες start-up εταιρείες στον χώρο των αυτόνομων διανομών, παρουσίασε το νέο, 3ης γενιάς, ομώνυμο όχημά της, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει ασφαλείς, περιβαλλοντικά φιλικές και βολικές υπηρεσίες σε εκατομμύρια ανθρώπους.
 
Το νέο πλήρως ηλεκτρικό αυτόνομο όχημα διανομών, για το οποίο η Nuro δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις τεχνικές του προδιαγραφές, δείχνει πιο όμορφο από το προκάτοχο μοντέλο. Αυτό που έχει, όμως, μεγαλύτερη σημασία είναι πως προσφέρει τις διπλάσιες μεταφορικές δυνατότητες από το 2ης γενιάς όχημα, καθώς διαθέτει έναν χώρο φόρτωσης ωφέλιμου όγκου 765 λίτρων, στον οποίο χωράνε 24 σακούλες από σούπερ μάρκετ.
 
Το ωφέλιμο φορτίο του νέου οχήματος διανομών της Nuro ορίζεται στα 227 κιλά, με τον χώρο φόρτωσης που φέρει ράφια, να προσφέρει τη δυνατότητα θέρμανσης ή ψύξης. Με αυτόν τον τρόπο, στο ένα διαμέρισμα του χώρου φόρτωσης μπορούν να μεταφερθούν ζεστά τρόφιμα όπως πίτσες, σουβλάκια κτλ, ενώ στο άλλο η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί έως και τους -5,6 oC, ώστε να τοποθετούνται εκεί κατεψυγμένα τρόφιμα, ποτά κ.ά.

Με εξωτερικό αερόσακο

Σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια, το παρών δίνουν μια σειρά αισθητήρων όπως κάμερες, θερμικές κάμερες, αισθητήρες lidar και ραντάρ, μέσω των οποίων δημιουργείται μια άποψη 360° του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος. Το νέο μοντέλο έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε διάφορες καιρικές συνθήκες και έχει εξοπλιστεί με τη δυνατότητα να καθαρίζει τους δικούς του αισθητήρες.