Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Oroch Pick-Up παρουσιάστηκε επίσημα από τη Renault στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουέρνος ¶ιρες.

Το νέο Pick-Up βασίζεται στο δάπεδο και τα μηχανικά μέρη του Dacia Duster και με αυτήν την ονομασία ενδέχεται να λανσαριστεί και στις αγορές της ΕΕ.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος ενώ ξεχωρίζει η οθόνη αφής του συστήματος «Media Nav Evolution» στην κεντρική κονσόλα.

Στο εσωτερικό του διπλοκάμπινου αυτού Pick-Up μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση έως και πέντε ενήλικοι επιβάτες…

… ενώ η καρότσα του θα μπορεί να μεταφέρει φορτία με μήκος έως και 1,35μ. ή βάρος έως 650 κιλών.

Αποκαλυπτήρια του νέου Renault Oroch Pick-Up

10.539 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2015)

H Renault παρουσίασε και επίσημα την έκδοση παραγωγής του νέου Oroch Pick-Up που ενδεχομένως να ονομάζεται και Dacia Duster Pick-Up, εφόσον λανσαριστεί τελικά και στις αγορές της ΕΕ.

Βασισμένο στο δάπεδο και τα μηχανικά μέρη του Dacia Duster, το νέο Renault Oroch Duster Pick-Up στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουένος Αϊρες (18 – 28 Ιουνίου).

Όπως έχουμε προαναφέρει, το νέο μικρό Pick-Up της Renault είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον προηγούμενο Οκτώβριο φέροντας το λογότυπο της Dacia, γεγονός που αναμένεται να ισχύσει στην περίπτωση που το εν λόγω μοντέλο λανσαριστεί και στις διάφορες αγορές της ΕΕ, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει η επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία για το ενδεχόμενο αυτό.

Με εξωτερική σχεδίαση αμαξώματος που υιοθετεί στην σχεδιαστική φιλοσοφία της Dacia, το νέο Duster Oroch Pick-Up είναι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ένα δυναμικό και ευέλικτο ελαφρύ ημιφορτηγό που είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό της διπλοκάμπινης καμπίνας του, έως και πέντε ενήλικους επιβάτες.

Η ποιότητα των υλικών καθώς και η συναρμολόγηση τους θέται νέα πρότυπα για την εταιρεία ενώ βασικό σημείο αναφοράς στον εξοπλισμό άνεσης του μοντέλου αποτελεί το σύστημα πολυμέσων «Media Nav Evolution» με την μεγάλη οθόνη αφής των 7 ιντσών που δεσπόζει στο μεσαίο τμήμα της κεντρικής κονσόλας.

Μέσω αυτού, ο οδηγός είναι σε θέση να ελέγξει πολλαπλές λειτουργίες του οχήματος όπως το σύστημα πλοήγησης, το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο κ.ά. Φυσικά, περιττεύει να αναφέρουμε πως το σύστημα είναι σε θέση να συνδεθεί με εξωτερικές πηγές δεδομένων (κινητά τηλέφωνα, σκληροί δίσκοι κ.ά.) μέσω Bluetooth ή θυρών USB.

Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος και το χώρου φόρτωσης του, η Renault δεν έχει δώσει συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά ωστόσο, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο κάνουν λόγω για καρότσα με μήκος 1,35μ. και ωφέλιμο φορτίο έως και 650 κιλών.

Τέλος, η γκάμα των κινητήρων του νέου Renault (Dacia) Oroch (Duster) Pick-Up θα περιλαμβάνει επιλογές 1,6 και 2,0λτ. με απόδοση 115 ή 148 ίππων ενώ, η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στον εμπρόσθιο άξονα και –προαιρετικά- στους τέσσερις τροχούς.