Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αυτό είναι το ανανεωμένο Movano Electric

Αυτό είναι το ανανεωμένο Movano Electric

Αυτό είναι το ανανεωμένο Movano Electric

  • Αυτό είναι το ανανεωμένο Movano Electric
  • Αυτό είναι το ανανεωμένο Movano Electric
  • Αυτό είναι το ανανεωμένο Movano Electric

Αυτό είναι το ανανεωμένο Movano Electric

37.530 Επισκέψεις στο άρθρο

- Βγάζει 270 άλογα (διπλάσια από όσα έβγαζε ο προκάτοχός του).
- Μπορεί να μεταφέρει έως και 1.500 κιλά ωφέλιμο φορτίο.
- Καλύπτει έως 420 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.
- Θα βγει σύντομα στην αγορά και σε έκδοση υδρογόνου.

Βγάζει 270 άλογα (διπλάσια από όσα έβγαζε ο προκάτοχός του).

Το νέο Opel Movano Electric έκανε την πρώτη του εμφάνιση μαζί με την υπόλοιπη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Opel πριν περίπου έναν μήνα. Πλέον έχουμε έξτρα πληροφορίες, για το νέο μεγάλο Van.
 
O ηλεκτροκινητήρας του νέου Movano είναι σαφώς αναβαθμισμένος. Με 270 άλογα, είναι σχεδόν δύο φορές πιο δυνατός από τον προηγούμενο (για την ιστορία, αυτός έβγαζε 136 άλογα). Η ροπή επίσης έχει αυξηθεί, στα 400Nm (από 228 στην προηγούμενη γενιά).
 

Μπορεί να μεταφέρει έως και 1.500 κιλά ωφέλιμο φορτίο.

Χάρη και στην υψηλή του ροπή, το νέο Movano Electric μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 1.500 κιλά. Το νούμερο αυτό είναι πάνω από το διπλάσιο του προκατόχου του (το οποίο κουβαλούσε έως 660 κιλά ωφέλιμο).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Καλύπτει έως 420 χιλιόμετρα με μία φόρτιση.

Όλη αυτή η έξτρα δύναμη δεν θα μπορούσε παρά να συνδυαστεί και με μια μεγαλύτερη μπαταρία, για έξτρα αυτονομία. Και το Movano Electric διαθέτει πλέον μια μπαταρία 110 kWh. Αυτή πλέον προσφέρει αυτονομία 420 χιλιομέτρων, η οποία είναι από τις κορυφαίες στην κατηγορία, μαζί με τα «αδελφάκια» του γκρουπ Stellantis (Citroen, Fiat, Peugeot). H νέα μπαταρία υποστηρίζει και ταχυφόρτιση 150 kWh και γεμίζει από το 0 στο 80% σε μόλις 55 λεπτά.
 

Θα βγει σύντομα στην αγορά και σε έκδοση υδρογόνου.

Ήδη η Opel έχει ανακοινώσει την παραγωγή και υδρογονοκίνητης έκδοσης για το νέο Movano. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2024 με το όνομα Movano Hydrogen και θα προσφέρει την δυνατότητα για μεγαλύτερα ταξίδια με μεγαλύτερη ευκολία. Θα κινείται με την χρήση τεχνολογία κυψελών υδρογόνου, οι οποίες θα μπορούν να «γεμίσουν» με υδρογόνο όπως ένα συμβατικό όχημα, σε 5 περίπου λεπτά. Σε αυτή την έκδοση η εμβέλεια του οχήματος αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα, με ένα γέμισμα.