Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πρώτη η DHL Supply Chain θα δοκιμάσει στην πράξη το αυτόνομο Volvo VNL σε αυτοκινητόδρομους της Αμερικής, στο πλαίσιο της καινοτόμου λύσης μεταφοράς από κόμβο σε κόμβο Logistics.

Πρώτη η DHL Supply Chain θα δοκιμάσει στην πράξη το αυτόνομο Volvo VNL σε αυτοκινητόδρομους της Αμερικής, στο πλαίσιο της καινοτόμου λύσης μεταφοράς από κόμβο σε κόμβο Logistics.

Αυτόνομο Volvo σε διανομές της DHL (+vid)

16.872 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2022)

Σε συνέχεια της παρουσίασης του πρωτότυπου, αυτόνομου Volvo VNL, η σουηδική εταιρεία συμφώνησε με τον όμιλο DHL να ξεκινήσει τα πιλοτικά δρομολόγια σε αυτοκινητόδρομους των ΗΠΑ, δοκιμάζοντας στην πράξη την καινοτόμο λύση αυτόνομης μεταφοράς από κόμβο σε κόμβο Logistics.

Η DHL ξεκινά δρομολόγια με αυτόνομο φορτηγό της Volvo!

  • Αυτόνομη μεταφορά από κόμβο σε κόμβο Logistics
  • Σχεδιασμένη για τις 4 βασικές κατηγορίες μεταφορέων
  • Με το heavy-duty Volvo VNL της Αμερικής
  • Το σύστημα «Aurora Driver» η «ψυχή» του φορτηγού
 
Η Volvo Autonomous Solutions (VAS), μια εταιρεία του Ομίλου Volvo, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μια νέα λύση αυτόνομης μεταφοράς από κόμβο σε κόμβο, σχεδιασμένη να εξυπηρετεί τέσσερεις κατηγορίες πελατών: τους αποστολείς, τους μεταφορείς, τους παρόχους υπηρεσιών logistics·και τους ναυλομεσίτες. Κάθε λύση θα διαμορφωθεί για να ταιριάζει στις επιχειρηματικές ανάγκες των συγκεκριμένων κλάδων, ενώ θα αντιμετωπίζει την αυξανόμενη ζήτηση για διακίνηση αγαθών στη Βόρεια Αμερική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνεργασία ομίλων Volvo & DHL

Η VAS ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεργαστεί με τον παγκόσμιο πάροχο εφοδιαστικής, DHL Supply Chain, που θα αποτελέσει τον πρώτο πελάτης της που θα δοκιμάσει στην πράξη την πιλοτική λύση «hub-to-hub», αντιπροσωπεύοντας τον στόχο της Volvo να αναπτύξει ένα επιχειρηματικό μοντέλο με πελάτες που θα καλύπτει όλα τα βήματα που απαιτούνται για να φέρει τις αυτόνομες λύσεις της στην αγορά με μια ασφαλή, βιώσιμη προσέγγιση.
 
Σημειώνεται, πως αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία της DHL και του Volvo Group, με τους δύο ομίλους να έχουν μακρά ιστορία σύμπραξης. Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα η DHL Freight συνεργάστηκε με την Volvo Trucks στην εξέλιξη των ηλεκτρικών βαρέων φορτηγών της τελευταίας, πραγματοποιώντας δοκιμαστικά δρομολόγια του Volvo FH Electric με μεικτά συνδυαστικά βάρη έως 60 τόνους.

Το αυτόνομο Volvo VNL

Υπενθυμίζεται, πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Volvo Trucks μας είχε παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή το Volvo VNL της Β. Αμερικής, το οποίο φέρει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης της εταιρείας Aurora.
 
Τη βάση για την εξέλιξη του αυτόνομου Volvo VNL, αποτέλεσαν τεχνολογίες που υπάρχουν ήδη στο βαρύ αμερικάνικο φορτηγό, όπως το Volvo Dynamic Steering (VDS) και το αυτοματοποιημένο κιβώτιο, I-Shift. Έτσι, ο συνδυασμός των τεχνολογιών της σουηδικής εταιρείας με το σύστημα, Aurora Driver, εξασφαλίζει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και απόδοσης.
 
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »