Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα πρώτα 12 Mercedes-Benz eVans εντάχθηκαν ήδη στον στόλο της εταιρείας Ταχυμεταφορών, DHL Express Ελλάδας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα πρώτα 12 Mercedes-Benz eVans εντάχθηκαν ήδη στον στόλο της εταιρείας Ταχυμεταφορών, DHL Express Ελλάδας.

Ηλεκτρικά Mercedes-Benz Vans η DHL Express Ελλάδας

5.645 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2022)

Στο πλαίσιο επενδύσεων ύψους 1,7 εκ. ευρώ για την απόκτηση πάνω από 40 Ηλεκτρικά Van, η DHL Express Ελλάδας παρέλαβε τα πρώτα 12 Mercedes-Benz eVito και eSprinter, τα οποία και ενέταξε ήδη στον στόλο της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πράσινες ταχυμεταφορές από την DHL Express Ελλάδας!

  • Έπιασαν δουλειά τα πρώτα 12 ηλεκτρικά Mercedes-Benz eVito & eSprinter
  • Επένδυση 1,7 εκ. ευρώ για την απόκτηση πάνω από 40 Ηλεκτρικών Van
  • Έργα υποδομών για την ηλεκτροκίνηση
  • Πάνω από 9.000 πωλήσεις Mercedes-Benz eVans το 2021
 
Τα πρώτα 12 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα διανομής μάρκας Mercedes-Benz, έχουν ήδη ενταχθεί στον στόλο της εταιρείας Ταχυμεταφορών, DHL Express, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για eVito και eSprinter μεταφοράς αποστολών, ειδικά διαμορφωμένα από την Mercedes-Benz για τις ανάγκες της DHL Express, με υψηλά επίπεδα ασφάλειας τόσο για τον οδηγό όσο και για τα δέματα.


Πρόκειται για την πρώτη φάση ενός πράσινου πλάνου επένδυσης της DHL Express Ελλάδας που αγγίζει τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει 40 και πλέον νέα, αμιγώς ηλεκτρικά Vans διανομής.

Πρόκειται για την πρώτη φάση ενός πράσινου πλάνου επένδυσης της DHL Express Ελλάδας που αγγίζει τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει 40 και πλέον νέα, αμιγώς ηλεκτρικά Vans διανομής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επένδυση 1,7 εκ. ευρώ η DHL Express Ελλάδας

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί για την DHL Express Ελλάδας την πρώτη φάση ενός πράσινου πλάνου επένδυσης που αγγίζει τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει 40 και πλέον νέα, αμιγώς ηλεκτρικά Vans διανομής, αλλά και τα αντίστοιχα έργα υποδομής σε όλες τις εγκαταστάσεις της ανά την Ελλάδα, ικανά να υποδεχτούν τη νέα πράσινη τεχνολογία στην αυτοκίνηση.
 
«Η DHL Express Ελλάδας, ως ηγέτης των Διεθνών Ταχυμεταφορών, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, αποτελώντας την πρώτη εταιρεία του κλάδου που εισάγει την πράσινη αυτοκίνηση στις επιχειρησιακές της λειτουργίες. Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί για τον Όμιλο Deutsche Post DHL βασική δέσμευση, με στόχους σαφείς και μετρήσιμους, όπως η μείωση των ρίπων κατά 60%, έως το 2030. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για το ρόλο της DHL Express Ελλάδας σε αυτή τη φιλόδοξη αλλά αναγκαία όσο ποτέ, στρατηγική δέσμευση του Δικτύου μας ανά τον κόσμο. Παράλληλα, η συνεργασία εμπιστοσύνης με τη Mercedes–Benz, αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό παράγοντα επιτυχίας σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα», δήλωσε σχετικά ο κος Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος DHL Express Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Πάνω από 9.000 ηλεκτρικά Mercedes-Benz Vans

Αξίζει να σημειωθεί, πως ήδη το 2021 πωλήθηκαν παγκοσμίως περισσότερα από 9.000 αμιγώς ηλεκτρικά Mercedes-Benz Vans, διπλασιάζοντας τον αριθμό τους σε σύγκριση με το 2020. Η προϊοντική παλέτα των Mercedes-Benz eVans περιλαμβάνει τα eVito και eSprinter, στην μεσαία και μεγάλη κατηγορία αντίστοιχα, ενώ το 2ο εξάμηνο του 2022 αναμένεται η άφιξη του νέου eCitan στη μικρή κατηγορία.
 
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που εντείνουμε περαιτέρω τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την DHL Express Ελλάδας και εργαζόμαστε από κοινού για το μέλλον των πράσινων μεταφορών στη χώρα μας. Με τα eVito και eSprinter, έχουμε 100% ηλεκτρικά οχήματα στο χαρτοφυλάκιό μας τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις του κλάδου των ταχυμεταφορών όσον αφορά στον εξοπλισμό και την αυτονομία τους ενώ, αποδεικνύουν ότι η «πράσινη» οδήγηση, οι επιδόσεις, η ασφάλεια, η άνεση και το χαμηλό λειτουργικό κόστος, μπορούν να συνδυαστούν τέλεια – και στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα», δήλωσε με τη σειρά του ο κος Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε