Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι κάτοχοι επαγγελματικών οχημάτων της Renault μπορούν να επωφεληθούν και φέτος από τον Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο 25 σημείων του «Renault Total Care».

Ξενοιάστε με «Renault Total Care»

2.244 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2017)

Μέσω του προγράμματος «Renault Total Care» η γαλλική εταιρεία προσφέρει και φέτος Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της γκάμας της.

Ο λεπτομερής Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος που η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσφέρει μέσω του προγράμματος «Renault Total Care» και φέτος, αποτελεί τμήμα της συνολικής πολιτικής στον κλάδο του after-sales με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση όλων των κατόχων Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία του οχήματος.
Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, οι υψηλές θερμοκρασίες και τα υψηλά ποσοστά σκόνης, δημιουργούν σημαντικές επιβαρύνσεις στο σύνολο σχεδόν των μηχανικών μερών ενός οχήματος.
Ιδιαίτερα το κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, το σύστημα πέδησης και φυσικά, το σύστημα κλιματισμού, καλούνται να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από αυτές τις συνθήκες.
Για τον λόγο αυτό, στο πλαίσιο του Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου που προτείνει η Renault μέσω του προγράμματος «Total Care», συνολικά 25 σημεία του οχήματος περνούν από ενδελεχή έλεγχο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Στην περίπτωση δε που απαιτείται κάποια επισκευή, ο ιδιοκτήτης του οχήματος μπορεί να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής που προβλέπονται από το «Renault Total Care» γνωρίζοντας εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν εδώ.