Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αύριο το πρωί στις 9.00 το μεγάλο ραντεβού με το νέας γενιάς Ford Ranger.

Αύριο το πρωί στις 9.00 το μεγάλο ραντεβού με το νέας γενιάς Ford Ranger.

Δείτε LIVE το νέο Ford Ranger

3.004 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2021)

H αναμονή φτάνει στο τέλος της! Δείτε ζωντανά αύριο, 24 Νοεμβρίου, την παρουσίαση της νέας γενιάς του Ford Ranger.

Αυτή την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 09.00 τοπική ώρα (08.00 CET), η Ford Motor Company θα αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο νέο Ford Ranger. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκάλυψη της επόμενης γενιάς του δημοφιλούς pick up σε ζωντανή μετάδοση από το Youtube, στον σύνδεσμο που σας δίνουμε.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Σημειώνεται, πως το νέο pick-up της Ford θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο, με την εταιρεία στο πλαίσιο της εξέλιξής του να πραγματοποιεί πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και να συνεργάζεται με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μάθει πώς χρησιμοποιούσαν τα οχήματά τους, τι τους άρεσε, τι θα ήθελαν να είχε και ποια χαρακτηριστικά είχαν τη μεγαλύτερη σημασία για αυτούς.
 
Με αυτό τον τρόπο, η πελατοκεντρική προσέγγιση βοήθησε τη Ford να σχεδιάσει και να δημιουργήσει λύσεις στο νέας γενιάς Ranger, τις οποίες οι υποψήφιοι αγοραστές του θα ανέμεναν και φυσικά θα εκτιμούσαν. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, με μια στιβαρή νέα εμφάνιση και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την παραγωγικότητα, την ικανότητα και την ευελιξία, το Ranger επόμενης γενιάς έχει σχεδιαστεί για να πηγαίνει σε περισσότερα μέρη, να εργάζεται σκληρότερα και να προσφέρει περισσότερη άνεση και φινέτσα από ποτέ.
 
«Ως σχεδιαστές, ασχοληθήκαμε με τους πελάτες πολύ νωρίτερα στη διαδικασία, αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο μαζί τους και πήραμε περισσότερες πληροφορίες από ποτέ», δήλωσε ο αρχισχεδιαστής του Ranger, Max Tran, συμπληρώνοντας: «Είναι ενδιαφέρον ότι διαπιστώσαμε ότι ανεξάρτητα από την αγορά, οι πελάτες μας είναι άνθρωποι των έργων. Τους αρέσει να λύνουν τα δικά τους προβλήματα και θέλουν να αισθάνονται σίγουροι για το φορτηγό τους… όχι μόνο με τον τρόπο λειτουργίας του οχήματος αλλά και με τον τρόπο που αισθάνονται όταν το οδηγούν».
 
Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως με βάση το νέο Ranger θα προκύψει και το επόμενο Amarok, στο πλαίσιο της πολύκροτης συνεργασίας των Ford και Volkswagen στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ο πρώτο καρπός της οποίας είναι το ολοκαίνουργιο Ford Tourneo Connect.
 
Δείτε την παρουσίαση του νέου Ford Ranger στον παρακάτω σύνδεσμο:

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »