Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Την πρακτική πλευρά του νέου Ranger μας δείχνει η Ford.
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την πρακτική πλευρά του νέου Ranger μας δείχνει η Ford.

Το νέο Ford Ranger απλοποιεί τη ζωή σου (+vid)

6.756 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Ένα Pick-Up δεν αρκεί να μεταφέρει πολλά φορτία, να διαθέτει ισχυρό κινητήρα και να μην καταλαβαίνει από εμπόδια εκτός δρόμου. Χρειάζεται να κάνει τη ζωή του επαγγελματία όσο πιο απλή γίνεται, κάτι που το νέο Ford Ranger δείχνει να καταφέρνει στον μέγιστο βαθμό!

Η πρακτική & «έξυπνη» πλευρά του νέου Ford Ranger!


    Η καρότσα μπορεί να χωριστεί σε πολλά επιμέρους τμήματα, σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματία.

    Η καρότσα μπορεί να χωριστεί σε πολλά επιμέρους τμήματα, σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματία.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Καρότσα για μια ευρωπαλέτα & λειτουργικές πατέντες
  • Με το ένα χέρι η πίσω πόρτα. Γίνεται & πάγκος εργασίας
  • 360ο φωτισμός και χειρισμός από το κινητό σου
  • Ηλεκτρικό κάλυμμα καρότσας & σκαλοπάτι για να ανέβεις
 
Σε συνέχεια της αποκάλυψης του ολοκαίνουργιου Ford Ranger, η «μπλε οβάλ» εταιρεία μας παρουσιάζει μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του νέου Pick-Up, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, που υπόσχονται να κάνουν ευκολότερη τη ζωή του επαγγελματία που θα το επιλέξει, με τις παραγγελίες να ξεκινούν προς τα τέλη του έτους και τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για τις αρχές του 2023.
 
Σημειώνεται, πως η σχεδιαστική ομάδα της Ford πραγματοποίησε περισσότερες από 5.000 συνεντεύξεις με υπάρχοντες πελάτες της μάρκας, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς θέλουν οι επαγγελματίες να χρησιμοποιούν τον χώρο φόρτωσης, αλλά και τι ζητούν από αυτό οι ιδιώτες που (σε άλλες χώρες, δυστυχώς!) το αγοράζουν για να αποτελέσει ένα όχημα που είναι απόλυτα ικανό να τους συντροφεύσει στις περιπέτειές τους.
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως το νέο Ranger ήδη με το πανευρωπαϊκό του λανσάρισμα, θα είναι διαθέσιμο με περισσότερα από 150 εργοστασιακά αξεσουάρ. Μάλιστα, προβλέποντας πως το Ranger πιθανότατα θα παραγγέλνεται «φορτωμένο» με έξτρα, οι μηχανικοί της Ford προσέθεσαν χώρο για μια 2η μπαταρία κάτω από το καπό. Επιπλέον, στο εσωτερικό υπάρχει πρόβλεψη για ένα προ-καλωδιωμένο πάνελ οροφής, μέσω του οποίου ο οδηγός θα πατά τους σχετικούς διακόπτες για να ενεργοποιεί τις μπάρες φώτων, τον εργάτη ή πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως η ανατρεπόμενη καρότσα κ.ά. Συνέχεια του άρθρου >>>