Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με τον τίτλου του «βιώσιμου φορτηγού της χρονιάς» (Sustainable Truck of the Year 2019) έφυγε από το Ecomondo 2018 το Iveco Stralis NP 460

Διακρίθηκε το Iveco Stralis NP 460

3.187 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2018)

Μία πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε το Iveco Stralis NP 460. Δείτε περισσότερα.

Με τον τίτλου του «βιώσιμου φορτηγού της χρονιάς» (Sustainable Truck of the Year 2019) έφυγε από το Ecomondo 2018 το Iveco Stralis NP 460, κάνοντας περήφανους τους ανθρώπους της εταιρείας για τη διάκριση που πέτυχε.
 
Ένα χρόνο μετά την ανάδειξή του ως το «φορτηγό με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα», το Stralis NP 460 προσθέτει στο ενεργητικό του μία ακόμα διάκριση, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη μετάβαση που κάνει η Iveco από την πετρελαιοκίνητη εποχή σε άλλες μορφές καυσίμου.
 
Ο Pierre Lahutte, Πρόεδρος της Iveco, κατά την παραλαβή του βραβείου τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που θα λάβουμε αυτό το αναγνωρισμένο βραβείο, το οποίο παίρνουμε σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τις εναλλακτικές τεχνολογίες κίνησης».
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η μετάβαση που κάνει η Iveco είχε αποτυπωθεί και στην πρόσφατη έκθεση επαγγελματικών οχημάτων που έγινε στο Αννόβερο της Γερμανίας, καθώς ήταν η πρώτη μάρκα που παρουσίασε το περίπτερό της απαλλαγμένο 100% από ντίζελ οχήματα.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το Iveco Stralis αλλά και τις εκδόσεις NP μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.