Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 3 Δεκεμβρίου 2018, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος από τη Fiat Professional

Δωρεάν χειμερινό έλεγχο προσφέρει στους πελάτες της η Fiat Professional. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

 
Με το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2018/2019, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Fiat Professional, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις πιο ασφαλείς χειμερινές διαδρομές.    

Βασική προτεραιότητα της Fiat Chrysler Automobiles, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους τους κατόχους επαγγελματικών μοντέλων της Fiat Professional. Η σωστή διάγνωση και ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του οχήματος, αποτελεί βασική προϋπόθεση για ασφαλείς μετακινήσεις, ιδιαίτερα στις δύσκολες χειμερινές καιρικές συνθήκες.

Στα  πλαίσια της καμπάνιας «WINTER  CHECK UP 2018/2019», η Mopar, προσφέρει εντελώς δωρεάν τον απαραίτητο έλεγχο για την προετοιμασία των αυτοκινήτων Fiat Professional  ενόψει των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών της  χειμερινής περιόδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον ενδελεχή έλεγχο 15 σημείων, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων. Επίσης στα πλαίσια του Winter Check Up, εφόσον υπάρχει η ανάγκη επισκευής, προσφέρεται ειδική έκπτωση σε μια σειρά αναλωσίμων-ανταλλακτικών που παίζουν καθοριστικό ρόλο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 3 Δεκεμβρίου 2018, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019, καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την εστίαση στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η Mopar, εξασφαλίζει τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι των επαγγελματικών οχημάτων της Fiat έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Winter Chek Up 2018/2019, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://www.fiatprofessional.com/gr/mopar.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Fiat - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ