Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Maxus EV80 έχει να επιδείξει ήδη μια πολύ καλή εμπορική πορεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το ευρύχωρο εσωτερικό της καμπίνας συνδυάζεται με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Με μεικτό βάρος 3,5t. μπορεί να υποστηρίξει φορτία έως και 9,7 κ.μ.

Maxus EV 80: Μια δοκιμασμένη και αμιγώς ηλεκτρική πρόταση στα Μεγάλα Vans

8.872 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2021)

Διαθέσιμο τόσο ως Van όσο και σε έκδοση σασί, το EV80 έχει καταφέρει να ξεχωρίσει επί σειρά ετών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την πρακτικότητα και τις πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης του, δεδομένων και των δύο επιλογών ως προς το μέγιστο ύψος της οροφής του (στις εκδόσεις Van).

Με ενισχυμένο πλαίσιο κορυφαίας ακαμψίας και ειδικές δομικές ενισχύσεις στον χώρο για τις μπαταρίες, καθίσταται απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση ατυχήματος και με μικρό κόστος συντήρησης την ίδια στιγμή που, στο ευρύχωρο εσωτερικό της καμπίνας του, προσφέρει μια πλούσια γκάμα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, με προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Με απόδοση 92kW (125 ίπποι) και 320 Nm ροπής, ο ηλεκτροκινητήρας του συνδυάζεται με μπαταρία φωσφορικού σιδήρου, χωρητικότητας 56kWh, διασφαλίζοντας αυτονομία έως και 192 χλμ., με τη διάρκεια πλήρους φόρτισης του σε παροχή DC 30kW να επιτυγχάνεται σε μόλις 2 ώρες!

Τέλος, με το μεικτό βάρος του να ορίζεται στους 3,5t., μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως 950 κιλών ή όγκου 9,7 κ.μ. και να έλξει trailers βάρους έως 750 κιλών.