Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο κατώφλι μιας νέας εποχής

14.167 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Το SAIC Maxus EV80 είναι η νέα – πλήρως ηλεκτροκίνητη- πρόταση στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, έχοντας να επιδείξει άκρως ενθαρρυντικά… διαπιστευτήρια σε πολλαπλές αγορές. Ας το ανακαλύψουμε μαζί…

Kατά το 2018, στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων «ΙΑΑ», η Maxus, θυγατρική του Ομίλου SAIC Motors παρουσίασε ένα νέο –πλήρως ηλεκτροκίνητο- ελαφρύ επαγγελματικό με την ονομασία «EV80». Στο πλαίσιο της προώθησης του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, η Maxus έχει ήδη συνάψει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες και ήδη, περισσότεροι από 200 μεγάλοι στόλοι οχημάτων σε χώρες όπως οι Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Σλοβενία, Βέλγιο, Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία, ενσωματώνουν σταδιακά το νέο αυτό μοντέλο, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει.  Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της SAIC Maxus εκπροσωπούνται επίσημα από την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ενώ, η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου «EV80» στο ευρύ κοινό έχει προγραμματιστεί για την Διεθνή Έκθεση Cargo Truck & Van 2019 (9-11/11) στο Metropolitan Expo.

Λίγα λόγια για τη SAIC Maxus
Η εταιρεία Maxus είναι θυγατρική του κινεζικού κολοσσού SAIC Motors, ενός εκ των κορυφαίων κατασκευαστών οχημάτων όλων των τύπων στην Ασία.
Με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 140 εκ. δολαρίων, η Shanghai Automotive Industrial Cooperation (SAIC) βρίσκεται στο Νο. 39 της σχετικής λίστας του Fortune 500 και κατέχει την 7η θέση μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών οχημάτων καθώς και τη 10η μεταξύ των ισχυρότερων εταιρειών, για την αγορά της Κίνας. Παράλληλα, με 7,05 εκ. πωλήσεις οχημάτων (!) κατέχει μερίδιο 24,1% στην κινέζικη αγορά και όπως είναι φυσικό, έχει στραφεί στην επέκταση της σε παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά, στις αγορές της ΕΕ.
Αξίζει δεν να σημειώσουμε πως διατηρεί πολυετείς συνεργασίες με ομίλους όπως οι VW και GM καθώς και με κορυφαίου προμηθευτές όπως οι Bosch, ZF κ.ά., γεγονός που έχει συμβάλλει στην διασφάλιση υψηλού επιπέδου διαδικασιών κατά τον σχεδιασμό, την εξέλιξη, την κατασκευή και την παραγωγή οχημάτων.  Επιπρόσθετα, προκει μένου να διασφαλίσει την ενίσχυση της θέσης της τόσο στην αγορά της Κίνας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, η SAIC πραγματοποιεί μεγάλες επενδύσεις στο τομέα της κατασκευής κινητήρων, προσφέροντας ήδη τόσο ηλεκτροκίνητες προτάσεις όσο και συμβατικές, που καλύπτουν τις προδιαγραφές ρύπων του πρωτοκόλλου Euro 6D-Temp.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)