Εξαιρετική είναι μέχρι στιγμής σε παγκόσμιο επίπεδο η εμπορική πορεία της 3ης κατά σειράς του Citroen Berlingo.

Σε αυτήν την επιτυχία έχουν συμβάλλει δραστικά και οι πολλαπλές καινοτομίες που ενσωματώνει όπως το σύστημα «Surround Rear Vision»…

… ή αντίστοιχα το διπλό κάθισμα συνοδηγού.

Εξαιρετικά επιτυχημένο το νέο Citroen Berlingo

Σε μόλις 18 μήνες από το λανσάρισμα της, η 3η γενιά του Citroen Berlingo κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων με 200.000 μονάδες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μόλις 18 μήνες έχουν περάσει από την επίσημη έναρξη των πωλήσεων της 3ης κατά σειράς του Citroen Berlingo (Σεπτέμβριος 2018) ωστόσο, η εμπορική του πορεία είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακή δεδομένου ότι, με 200.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει συμβάλλει στη θεαματική βελτίωση των επιδόσεων της Citroen.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο Berlingo έχει καταφέρει να αποσπάσει μερίδιο 16% στην κατηγορία του ενώ, η Citroen εμφανίζει την υψηλότερη ποσοστιαία αύξηση πωλήσεων μεταξύ των 12 κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών για το 2019 (συνολικές ταξινομήσεις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων).
Σε ότι αφορά στις πωλήσεις του νέου Berlingo, τα 2/3 εξ αυτών αφορούν στις επαγγελματικές του εκδόσεις (Van) με το 80% των πελατών να επιλέγουν στοιχεία εξοπλισμού όπως το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό (Extenso). Παράλληλα, το 25% των Berlingo Van που πωλούνται εφοδιάζονται με το νέο σύστημα ασφάλειας «Surround Rear Vision» που επιτρέπει την προβολή στον κεντρικό καθρέπτη των όσων καταγράφουν κάμερες που εδράζονται στη δεξιά πλευρά και το πίσω μέρος του αμαξώματος.
 
 

Advertisement