Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ποιοτικά κατασκευασμένο και ευρύχωρο είναι το εσωτερικό της καμπίνας.

    ¶νετη καμπίνα για δύο με μεγάλους χώρους

    12.295 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

    Χωρίς να εντυπωσιάζει σχεδιαστικά, το εσωτερικό του Dokker διασφαλίζει την άνετη… διαβίωση των δύο επιβατών του ακόμη σε πολύωρα δρομολόγια με τα πλαστικά να είναι καλής ποιότητας και με ανάλογο επίπεδο συναρμογής, γεγονός που, σε βάθος χρόνου, εγγυάται την απουσία τριγμών.
    Οι ανθεκτικές επενδύσεις των καθισμάτων συνδυάζονται με πλούσιο αφρώδες υλικό ενώ το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε βολικό –πολυχρηστικό- τραπεζάκι ή βάση ακόμη και για φορητούς υπολογιστές.
    Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, το Dacia Dokker διαθέτει ως στάνταρ όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (καθρέπτες, παράθυρα, κλειδαριές) καθώς και ένα προηγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι.
    Θύρες USB, παροχές ηλεκτρικού ρεύματος κ.ο.κ. δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν ενώ και στον εξοπλισμό ασφάλειας περιλαμβάνεται ο αερόσακος οδηγού (προαιρετικά και του συνοδηγού με δυνατότητα απενεργοποιήσης).
    Καταλήγοντας, σε ότι αφορά στους χώρους, η Dacia έχει διασφαλίσει συνολικά θήκες (κλειστές ή ανοικτές) με όγκο 44,2λτ. εντός της καμπίνας.