Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο σύστημα πολυμέσων σε αμφότερα τα μοντέλα θα συνδυάζεται με οθόνη 9 ιντσών και θα προσφέρει πολλαπλές νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας στον οδηγό.

Παράλληλα, έχουν επανασχεδι-αστεί τα καθίσματα για να προσφέ-ρουν υψηλό επίπεδο άνεσης

Διαθέσιμα με πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, τα νέα Citroen Jumper & Peugeot Boxer προσφέρουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 8,0 – 17,0 κ.μ.

Νέα πακέτα εξοπλισμού, τεράστια γκάμα εκδόσεων

8.430 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

Αμφότερα διαθέσιμα σε εκδόσεις με τέσσερα μήκη αμαξώματος, τρία μεταξόνια (μήκους από 3,0 – 4,04μ.) και τρία ύψη οροφής, τα Citroen Jumper & Peugeot Boxer διακρίνονται για τις μεγάλες μεταφορικές τους δυνατότητες καθώς είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία όγκου από 8,0 – 17,0 κ.μ.
Με εξαιρετικό εργονομικά εσωτερικό και μεγάλους χώρους για έως και τρεις επιβάτες και πολλά μικρά ή μεγάλα αντικείμενα εντός της καμπίνας (στις εκδόσεις Van), τα ανανεωμένα Jumper & Boxer θα διατεθούν (αναλόγως της αγοράς) στην ΕΕ με νέα πακέτα εξοπλισμού, με βάση τη χρήση για την οποία προορίζονται.
Το πρώτο πακέτο θα αφορά σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν οδήγηση σε και σε εκτός δρόμου τμήματα. Οι σχετικές εκδόσεις για το Citroen Jumper θα ονομάζονται «Worker» και για το Peugeot Boxer αντίστοιχα «Grip».
Στον εξοπλισμό τους θα συγκαταλέγονται στοιχεία όπως προστατευτικές επενδύσεις στους θόλους των τροχών και το κάτω μέρος του κινητήρα, νέου τύπου ελαστικά, καθώς και συστήματα υποβοήθησης της κίνησης όπως τα Traction Control, Hill Start Control κ.ά.
Αντίστοιχα οι εκδόσεις «Driver» (για το Citroen Jumper) ή «Asphalt» (για το Peugeot Boxer) θα αφορούν σε χρήσεις όπου τα δρομολόγια είναι μεγαλύτερης διάρκειας (εντός και εκτός πόλης δεδομένου ότι, στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνονται στοιχεία όπως κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πλοήγησης, προηγμένες τεχνολογίες που άπτονται της ενεργητικής ασφάλειας όπως οι Active Safety Brake, Lane Departure Warning System καθώς και πολλές ακόμη ηλεκτρονικές ευκολίες που βελτιώνουν το επίπεδο άνεσης του οδηγού και των επιβατών.
Φυσικά, σε αμφότερα τα μοντέλα, αναλόγως των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη τους θα προσφέρονται συστήματα όπως τα Rear Trafic Alert, Blind Spot Monitoring, Lane Departure Warning, Distance Alert, αυτόματος κλιματισμός χωρίς να παραβλέπουμε τα νέα συστήματα πολυμέσων που μεταξύ άλλων είναι σε θέση να προσφέρουν και αρκετές λειτουργίες διαχείρισης στόλου, παρέχοντας π.χ. πληροφορίες αναφορικά με τις εργασίες προγραμματισμένης συντήρησης του οχήματος, δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του κ.ά.