Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αρχής γενόμενης από φέτος, ο Όμιλος PSA αναμένεται να προσφέρει εντός της επόμενης 3ετίας ηλεκτροκίνητες εκδόσεις σε όλες τις κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών του.

    Σύντομα το λανσάρισμα και των ηλεκτροκίνητων εκδόσεων τους

    8.424 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2019)

    Σύμφωνα με τα όσα οι Citroen και Peugeot Professionnel παρουσίασαν στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (NEC 2019) στις αρχές του έτους, σύντομα θα λανσαριστούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οι αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των Jumper & Boxer, των οποίων η παραγωγή θα αρχίσει μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο από το εργοστάσιο Sevel (Ιταλία).
    Για τις εκδόσεις αμαξώματος L1 και L2, τα ηλεκτρικά Jumper και Boxer θα έχουν μέγιστη αυτονομία 225 χλμ. ενώ οι εκδόσεις L3 και L4 θα εφοδιάζονται με συστοιχίες μπαταριών που διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία 270 χλμ.
    Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως οι υπεύθυνοι του Ομίλου PSA έχουν ανακοινώσει επίσημα πως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις θα λανσαριστούν έως το 2020 και για τους εκπροσώπους τους στην κατηγορία των Μεσαίων Vans (Citroen Jumpy, Peugeot Expert  και Opel Vivaro) ενώ, μέσα στο 2021 θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή και των ηλεκτροκίνητων Vanettes του Ομίλου (Citroen Berlingo, Peugeot Partner και Opel Combo).