Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ελαστικά Toyo Celsius Cargo, Υπεροχή και Ασφάλεια

Ελαστικά Toyo Celsius Cargo, Υπεροχή και Ασφάλεια

22.979 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2023)

Τα ελαστικά Celsius Cargo κατασκευάστηκαν για ανθεκτική και αξιόπιστη λειτουργία όλο το χρόνο σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν τοπικές παραδόσεις, υπηρεσίες και μεταφορές. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά ελαστικών Toyo Celsius για όλες τις καιρικές συνθήκες, που περιλαμβάνει τα Celsius για επιβατικά αυτοκίνητα και τα Celsius CUV για CUVs και SUVs.

Τα Celsius Cargo προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση σε χιόνι και πάγο από ένα συνηθισμένο ελαστικό για όλες τις εποχές, καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ένα χειμερινό ελαστικό. Φέρει το σύμβολο «Three-Peak Mountain Snowflake» (3PMSF), υποδεικνύοντας ότι σχεδιάστηκαν για χρήση σε ακραίες χιονοκαλυμμένες συνθήκες. Για τους ιδιοκτήτες, αυτά τα οφέλη σημαίνουν περισσότερο χρόνο στη δουλειά και λιγότερο χρόνο στην εναλλαγή των ελαστικών ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Τι σημαίνει το σύμβολο 3PMSF

Το 1999, η Ένωση Κατασκευαστών Ελαστικών των Η.Π.Α. (USTMA) και ο Σύνδεσμος Ελαστικών του Καναδά (RAC) συμφώνησαν σε ένα πρότυπο βασισμένο στην απόδοση για να αναγνωρίζουν ελαστικά επιβατηγών και ελαφρών φορτηγών που επιτυγχάνουν ένα δείκτη πρόσφυσης ίσο ή μεγαλύτερο του 110  μέσα από συγκεκριμένες δοκιμές πρόσφυσης του Αμερικανικού Συνδέσμου για τις Δοκιμές και τα Υλικά (ASTM) σε συμπιεσμένο χιόνι. Το πρότυπο αυτό έχει ως στόχο να βοηθήσει στη διευκόλυνση των οδηγών στο να αναγνωρίζουν ελαστικά που παρέχουν υψηλότερη πρόσφυση στο χιόνι, και τα ελαστικά που πληρούν αυτό το πρότυπο φέρουν το σύμβολο του βουνού με τρεις κορυφές (3PMSF).

Οι δοκιμές μετρούν την επιτάχυνση του ελαστικού σε μέτρια πυκνότητα χιονιού, φρενάρισμα και στροφές στο χιόνι, καθώς και πρόσφυση σε πάγο, δεν συμπεριλαμβάνονται στη δοκιμή. Τα ελαστικά με επισήμανση 3PMSF αναμένεται να παρέχουν βελτιωμένη πρόσφυση στο χιόνι σε σύγκριση με ένα τυπικό ελαστικό για όλες τις εποχές με επισήμανση M+S.

Ο σχεδιασμός του πέλματος για όλες τις εποχές περιλαμβάνει ένα εξωτερικό πέλμα σχεδιασμένο για απόδοση καθ όλη τη διάρκεια του έτους και ένα εσωτερικό πέλμα σχεδιασμένο για πρόσφυση σε χειμερινές συνθήκες. Ένα περιφερειακό ριμπ και χαμηλότερη αναλογία κενού στο εξωτερικό πέλμα μεγιστοποιεί την απόδοση σε υγρές και ξηρές συνθήκες. Τα πελματοσχήματα με σχήμα ζιγκζαγκ, υψηλή πυκνότητα τρυπών, (αγκάθια) για χιόνι και εγκοπές για λάσπη στο εσωτερικό πέλμα απομακρύνουν το χιόνι και τον πάγο για να μεγιστοποιήσουν την πρόσφυση σε ψυχρές συνθήκες. Ένα ανθεκτικό πλαϊνό τοίχωμα παρέχει επιπλέον προστασία από ζημιές από πεζοδρόμια, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του πλαισίου παρέχει εξαιρετικό χειρισμό και σταθερότητα κατά τις συχνές στάσεις και εκκινήσεις.

Τα ελαστικά Celsius Cargo εισάγονται στην ελληνική αγορά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

*
Διατίθενται σε 23 μεγέθη από 14 έως 17 ίντσες.

Η ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των ελαστικών , με το χαρτοφυλάκιό της να περιλαμβάνειτις κορυφαίες εταιρείες , Toyo Tires, Linglong, Lanvigator και άλλες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »