Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το –μήκους 6,2μ.- 3αξονικό Pick-Up της τσέχικης εταιρείας Bureko, βασίζεται στο αμάξωμα του Chevrolet Silverado.

Ωστόσο, περιττεύει να αναφέρουμε πως έχει δεχθεί πολλαπλές δομικές ενισχύσεις / τροποποιήσεις προκειμένου να υποστηρίξει διπλό πίσω άξονα…

… χωρίς να παραβλέπουμε τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του το 6x6 σύστημα μετάδοσης της κίνησης προσφέρει στο εν λόγω Pick-Up.

Ενα 6x6 Pick Up με ισχύ 1.000hp! (+vid)

3.534 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2019)

Η εταιρεία βελτιώσεων «Bureko» από την Τσεχία, αποφάσισε να… εξελίξει το Chevrolet Silverado Pick-Up σε ένα 6x6 μεγαθήριο με απόδοση από 420 – 1.000 ίππους. Ανακαλύψτε το…

Το εντυπωσιακό «Bureko 6x6» είναι ουσιαστικά μια διασκευασμένη έκδοση του μεγάλου Pick-Up Chevrolet Silverado με τρεις άξονες και σύμφωνα με την εταιρεία βελτιώσεων από την Τσεχία, η… βασική του έκδοση εφοδιάζεται με τον V8 κινητήρα των 6,2λτ. του γνωστού Pick-Up που αποδίδει ισχύ 420 ίππων.
Ωστόσο, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στον κινητήρα και την προσθήκη υπερτροφοδότη, το Bureko 6x6 μπορεί να αποκτηθεί και σε εκδόσεις με απόδοση 600, 650, 700, 800 και 1.000 ίππων χωρίς να παραβλέπουμε πως στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει και μια αναφορά για έκδοση με ισχύ 1.200(!) ίππων.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα, το εντυπωσιακό αυτό Pick-Up έχει συνολικό μήκος αμαξώματος της τάξης των 6,2μ., γεγονός που το καθιστά σημαντικά μεγαλύτερο από τον… ανταγωνισμό. Για παράδειγμα η 6x6 έκδοση G63 AMG της Mercedes-Benz G-Class έχει μήκος 5,87μ.
Χωρίς να αναλωνόμαστε σε περισσότερες –αχρείαστες- συγκρίσεις τέτοιου είδους, αξίζει να αναφέρουμε πως στον βασικό εξοπλισμό του Bureko 6x6 περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το δερμάτινο σαλόνι καθώς και πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα (Lane Keeping Assist, Automatic Emergency Braking, Park Assist, Forward Collision Alert κ.ο.κ.).
Περισσότερα στοιχεία για το Bureko 6x6 μπορείτε να βρείτε στο video.
 
Παράλληλα, για όσους το επιθυμούν, μπορείτε να βρείτε και ορισμένα ακόμη –ανταγωνιστικά- 6x6 Pick-Up στους παρακάτω συνδέσμους: