Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο μοντέλο της BAIC θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Auto Show που θα γίνει στο Πεκίνο.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό το κινεζικό μοντέλο ακολουθεί πιστά τα βήματα του κανονικού BJ80.

Tο 6Χ6 θηρίο της BAIC στο Πεκίνο

2.478 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2018)

Η BAIC αντλώντας έμπνευση από την Mercedes G-Class, έχει κατασκευάσει το δικό της μοντέλο υπό την ονομασία BJ80, ωστόσο δεν αρκέστηκε εκεί καθώς δημιούργησε και μία νέα έκδοση 6Χ6, θυμίζοντας το γερμανικό «θηρίο» G 63 AMG 6 × 6.

Το νέο μοντέλο της BAIC θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Auto Show που θα γίνει στο Πεκίνο, όπου και η φίρμα θα αποκαλύψει τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες ακόμα κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό.
 
Βλέποντας τις εικόνες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου το «τέρας» θα λέγαμε πως θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τη G 63 6 × 6, ωστόσο εκ πρώτης όψεως φαίνεται να είναι λίγο πιο μικρό, ενώ υπάρχουν και κάποια άλλα διαφορετικά χαρακτηριστικά.
 
Συγκεκριμένα βλέπουμε στο χώρο που βρίσκονται τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα να έχει πάρει θέση και μία μικρότερη μονάδα LED, η οποία υποδιαιρείται σε τέσσερις μικρότερες, ενώ εμφανής είναι και μία μεγάλη LED φωτιστική ράβδος που έχει εγκατασταθεί στο κάτω μέρος της γρίλιας. Επιπλέον μπορούμε να δούμε τον εργάτη αλλά και το snorkel.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό το κινεζικό μοντέλο ακολουθεί πιστά τα βήματα του κανονικού BJ80, έχοντας ωστόσο δύο μικρές διαφορές, που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση των ραφών στα δερμάτινα καθίσματα, αλλά και στο γεγονός πως το δέρμα στο 6Χ6 είναι διάτρητο.
 
Τέλος αναφορικά με τη μονάδα ισχύος το μοντέλο κινείται μέσω μίας υπερτροφοδοτούμενης τετρακύλινδρης μονάδας 2,3 λίτρων, που προέρχεται από τη Saab και προσφέρει 250 ίππους και 350 Nm ροπής, που πηγαίνουν και στους έξι τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου.