Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Toyota Hilux 6x6 που εξέλιξε η εταιρία Vromos από τη Βουλγαρία… εκτοξεύει τις –έτσι και αλλιώς- πολύ καλές εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου.

Πέραν της προσθήκης ενός τρίτου άξονα, το εν λόγω μοντέλο έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις που βελτιώνουν την εκτός δρόμου κίνηση του.

Ωστόσο, ο εσωτερικός διάκοσμος είναι ιδιαίτερα… εκλεπτυσμένος χάρη στη χρήση πολλαπλών επενδύσεων από δέρμα ενώ…

… η αύξηση του μεταξονίου έχει διασφαλίζει και τους άνετους χώρους και στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Θηριώδες 3αξονικό Toyota Hilux

2.558 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2015)

Το Toyota Hilux είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα Pick-Up σε παγκόσμιο επίπεδο ωστόσο, η μετατροπή του σε ένα 3αξονικό όχημα 6x6, αλλάζει αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του.

Η πρώτη έκδοση του Toyota Hilux με τρεις άξονες και διάταξη 6x6 παρουσιάστηκε αρχικά στην ερευνητική αποστολή της ιαπωνικής εταιρείας στον Βόρειο Πόλο.

Ωστόσο, η νέα έκδοση του Toyota Hilux με αντίστοιχη δομή αξόνων που εξέλιξε η Βουλγαρική εταιρεία «Vromos» δεν παύει να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Οι επεμβάσεις που έχει δεχθεί το ιαπωνικό ελαφρύ ημιφορτηγό εστιάζονται στην επιμήκυνση του πλαισίου του προκειμένου να δεχθεί τον επιπλέον άξονα, την ανάρτηση και το σύστημα μετάδοσης ενώ, τόσο οι τροχοί και τα ελαστικά που χρησιμοποιεί, όσο και οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής του αμαξώματος, έχουν τροποποιηθεί με γνώμονα πάντα την εκτός δρόμου χρήση.

Παρά την ιδιαίτερα σκληροτράχηλη εμφάνιση του, ο εσωτερικός διάκοσμος του συγκεκριμένου 3αξονικού Toyota Hilux διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, με εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα.

Πέραν του βίντεο που παρουσιάζουμε, μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις δοκιμές εξέλιξης του εν λόγω οχήματος και ΕΔΩ.