Ένα ελαστικό για τα δύσκολα !

Η Giti Tire μπαίνει στη δύσκολη αγορά των οχημάτων διανομής μέσα στην πόλη με το νέο all-position ελαστικό Giti GAU867v1 17.5" το οποίο δίνει περισσότερα χιλιόμετρα και μεγαλύτερη αντοχή σε συνήθη φθορά.

 
Η Giti Tire βάζει στόχο την αγορά των μικρών αστικών λεωφορείων "stop-start" και των οχημάτων διανομής 7.5 τόνων λανσάροντας το all-position ελαστικό Giti GAU867v1 σε διαστάσεις 215/75R17.5.
 Σχεδιασμένο για σκληρή χρήση στη πόλη, προσφέρει μεγάλη προστασία και τα πλευρικά του τοιχώματα έχουν μεγάλη αντίσταση στη τριβή ώστε να μην προκαλούνται ζημιές και γδαρσίματα στο ελαστικό από τα πεζοδρόμια. Διαθέτει ευκρινείς δείκτες φθοράς στο πλευρικό τοίχωμα που υποδεικνύουν τον κατάλληλο χρόνο "σταύρωσης"  ή αντικατάστασης του ελαστικού.
Συγκεκριμένα, αντικαθίσταται ο καθιερωμένος τύπος Giti GAR820 και για το Giti GAU867v1 ο κατασκευαστής  χρησιμοποιεί τον πλέον σύγχρονο σκελετό ο οποίος χάρη στο βελτιστοποιημένο αποτύπωμά του και το ενισχυμένο σύνθετο πέλμα με άκαμπτο ανάγλυφο δίνει περισσότερα χιλιόμετρα και μεγαλύτερη αντοχή σε συνήθη φθορά.

Το ελαστικό έχει πιστοποίηση ασφάλειας για χειμερινή χρήση ΕΕ 117-02 και φέρει την ένδειξη 3PMSF, την οποία ζητούν οι περισσότεροι πελάτες στις αγορές όλης της Ευρώπης.
 
Το Giti GAU867v1 κυκλοφόρησε αρχικά μόλις πριν από ένα χρόνο σε μεγέθη 22,5" για να αντικαταστήσει τα δημοφιλή Giti GAU861 και Giti GT867. Είναι επίσης διαθέσιμο σε διαστάσεις 275 / 70R22.5, 295 / 80R22.5 και 11R22.5.
 
Η γκάμα της Giti για φορτηγά και λεωφορεία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Giti Tire στο Αννόβερο της Γερμανίας.
 
2 λόγια για την Giti Tire
Η Giti Tire είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών στον κόσμο, τόσο από άποψη όγκου όσο και εσόδων. Με μεγάλη ποικιλία σε μάρκες, που περιλαμβάνει τα Giti, GT Radial και Runway, η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων επιβατικών αυτοκινήτων, SUV, van, ελαφρών φορτηγών (PCR), βαρέων φορτηγών και λεωφορείων (TBR).
 
Η Giti Tire επικεντρώνεται στη δημιουργία βιώσιμων συνεργασιών με διανομείς, λιανοπωλητές, στόλους φορτηγών και λεωφορείων, κατασκευαστές οχημάτων και άλλες κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς της βιομηχανίας για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας με άριστη εξυπηρέτηση.
Η εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 1993 και εδρεύει στη Σιγκαπούρη, έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και σήμερα έχει περισσότερους από 35.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και διανέμει σε περισσότερες από 130 χώρες. 
Οι υπερσύγχρονες ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης της Giti Tire βρίσκονται στο Αννόβερο της Γερμανίας και στη διάσημη εγκατάσταση MIRA στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρία συνεργάζεται και με άλλα παγκόσμια κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα, την Ινδονησία και τις ΗΠΑ.
 
Ξέρετε ότι…
Η Giti Tire δεσμεύεται να διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου και έχει λάβει διαπίστευση IATF 16949: 2016 για όλες τις μονάδες παραγωγής της. Όλα τα εργοστάσια που προμηθεύουν την Ευρώπη έχουν λάβει πιστοποίηση συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα www.giti-tire.eu.

 

ΑΓΟΡΑΖΩ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ