Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο χορτοκοπτικό Honda «Mean Mower» μπορεί να επιταχύνει από στάστα στα 160(!) χλμ./ώρα σε μόλις 6,285 δλ.!

Ενα χορτοκοπτικό για κόντρες! (+video)

3.099 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Στην προσπάθεια της κατάρριψης τους Ρεκόρ Guinness για το πιο γρήγορο χορτοκοπτικό μηχάνημα, το πρωτότυπο «Mean Mower» της Honda επιτάχυνε από στάση στα 160 χλμ./ώρα σε μόλις 6,285 δλ.!

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και πρόσφατα, η Honda ευελπιστεί να καταρρίψει το Ρεκόρ Guinness για το ταχύτητερο χορτοκοπτικό μηχάνημα του κόσμου (αυτήν την στιγμή το ρεκόρ ανέρχεται στα 187,6 χλμ./ώρα) με μια ειδικά διασκευασμένη χορτοκοπτική μηχανή, τη «Mean Mower», που εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 190 ίππων που βασίζεται στον κινητήρα των 999 κ.εκ. της μοτοσικλέτας Fireblade SP.
Κατά τη διάρκεια των… δοκιμών εξέλιξης του «Mean Mower», το εν λόγω χορτοκοπτικό μηχάνημα με βάρος 69,1 κιλών (χωρίς υγρά), κατέφερε να καταρρίψει ένα άλλο Ρεκόρ Guinness, το οποίο αφορά στην «Ταχύτερη επιτάχυνση από στάση στα 160(!) χλμ./ώρα».
Πιο συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video, το Honda Mean Mower κατάφερε να επιταχύνει έως αυτήν την ταχύτητα σε μόλις 6,285 δλ. ενώ, οι μηχανικοί της εταιρείας υποστηρίζουν πως με βάση αυτές τις επιδόσεις, το εν λόγω πρωτότυπο όχημα θα είναι σε θέση να καταρρίψει τελικά το Ρεκόρ Μέγιστης Ταχύτητας στο Βιβλίο Guinness που στην παρούσα φάση ανέρχεται στα 241 χλμ./ώρα.