Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε αντίθεση με την Suzuki, μια εταιρεία διασκευών από την Μ. Βρετανία έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει το νέο Jimny διασκευασμένο σε Pick-Up.

Εντυπωσιάζει το Suzuki Jimny Pick-Up

13.119 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2020)

Το πρωτότυπο Jimny Pick-Up που η Suzuki δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα λανσάρει σε διάφορες αγορές, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και αρκετές εταιρείες διασκευών, έχουν αναλάβει τη σχετική διασκευή.

Στις αρχές του 2019 και πιο συγκεκριμένα, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο), η Suzuki έχει παρουσιάσει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα –πρωτότυπη- έκδοση Pick-Up για τη νέα γενιά του Jimny.  
Ωστόσο, έκτοτε οι υπεύθυνοι της ιαπωνικής εταιρείας δεν αποφάσισαν να προχωρήσουν το εν λόγω ζήτημα και η άκρως ενδιαφέρουσα αυτή έκδοση του μοντέλου, δεν έφτασε ποτέ στο στάδιο της μαζικής παραγωγής.
Παρόλα αυτά, από την πρώτη στιγμή, η ιδέα αποδείχθηκε πως έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον από το κοινό και ήδη, η εταιρεία Shropshire Quads (Μ. Βρετανία), αποφάσισε να υποβάλει το Jimny σε συγκεκριμένες τροποποιήσεις προκειμένου να το μετατρέψει σε Pick-Up, με την εν λόγω διαδικασία να έχει κόστος της τάξης των 7.000 λιρών (περίπου 8.000 ευρώ).