Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επανέναρξη παραγωγής για την DAF Trucks

4.425 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2020)

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία των γραμμών παραγωγής φορτηγών της στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Μ. Βρετανία.

Η λειτουργία των γραμμών παραγωγής της DAF Trucks στο Αϊντχόβεν (Ολλανδία), το Βέστερλο (Βέλγιο) και το Λέϊλαντ (Μ. Βρετανία) ξεκίνησε εκ νέου μετά από μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων.
Μεταξύ των αλλαγών και των μέτρων που έχουν ληφθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των εργαζομένων περιλαμβάνεται η τήρηση αποστάσεων άνω του 1,5μ. μεταξύ των ατόμων, η ευρεία χρήση αντισηπτικών καθώς και η υποχρεωτική χρήση μασκών.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της DAF Trucks, κ. Harry Wolters ανέφερε πως: «… Στην παρούσα φάση δεν μας απασχολούν τόσο οι ρυθμοί παραγωγής, όσο η ασφάλεια και η προστασία των εργαζομένων. Για τον λόγο αυτό και οι ρυθμοί είναι αρκετά χαμηλοί ενώ, θα επιταχυνθούν όταν είναι ασφαλές να γίνει κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ευτυχείς που μπορούμε εκ νέου να κατασκευάσουμε οχήματα και να ανταποκριθούμε στις παραγγελίες των πελατών μας.