Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι FCA και PSA θα συνεχίζουν να συνεργάζονται στη λειτουργία του εργοστασίου Sevel μέχρι –τουλάχιστον- το 2023.

Επέκταση συνεργασίας για τους Ομίλους FCA & PSA

2.040 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες FCA (Fiat) και PSA (Citroen, Opel, Peugeot) ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους αναφορικά με τη λειτουργία της γραμμής παραγωγής Sevel μέχρι το 2023.

Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί, οι Όμιλοι FCA και PSA θα επεκτείνουν μέχρι το 2023 τη συνεργασία τους στην λειτουργία της γραμμής παραγωγής Sevel όπου κατασκευάζονται τα ελαφρά επαγγελματικά Fiat Ducato, Peugeot Boxer και Citroen Jumper ενώ, σύντομα θα ενσωματωθεί και η παραγωγή συγκεκριμένων εκδόσεων των νέων σχετικών μοντέλων στην γκάμα των εταιρειών Opel και Vauxhall (η νέα γενιά του Movano).
Αξίζει να σημειώσουμε πως η γραμμή παραγωγής του Sevel, στο Val di Sangro (Atessa, Ιταλία), καταλαμβάνει έκταση 1,2 εκ. τετραγωνικών μέτρων και απασχολεί περίπου 6.200 εργαζόμενους.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο εργοστάσιο παραγωγής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη και ένα από τα πιο προηγμένα σε παγκόσμιο επίπεδο αναφορικά με την εξειδίκευση, την οργάνωση και την αποδοτικότητα του στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων.