Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επενδύσεις συνολικού ύψους 1,05 δις δολαρίων θα πραγματοποιήσει η Ford στη γραμμή παραγωγής του Silverton της Ν. Αφρικής…

… όπου θα κατασκευάζεται τόσο η νέα γενιά του Ford Ranger (από το 2022)…

… όσο και του VW Amarok!

Επενδύσεις 1 δις δολαρίων για το νέο Ford Ranger!

7.163 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2021)

Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα δραστικής αναβάθμισης της γραμμής παραγωγής στο Silverton της Ν. Αφρικής, δημιουργώντας έμμεσα έως και 10.000 νέες θέσεις εργασίας!

Συνολικές επενδύσεις ύψους έως και 1,05 δις δολαρίων αναμένεται να πραγματοποιήσει η Ford στη γραμμή παραγωγής που διατηρεί στο Silverton της Ν. Αφρικής, όπου και θα κατασκευάζεται η νέα γενιά του Ranger, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2022 σε παγκόσμιο επίπεδο (σε περισσότερες από 100 χώρες)!
Με βάση την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, στο Silverton αναμένεται να δημιουργηθούν 1.200 νέες θέσεις εργασίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των εργαζόμενων στην εν λόγω γραμμή παραγωγής στα 5.500 άτομα ενώ την ίδια στιγμή, υπολογίζεται πως θα δημιουργηθούν έως και 10.000 νέες θέσεις εργασίας στο τοπικό δίκτυο προμηθευτών της εταιρείας (ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους στους 60.000 εργαζομένους).
Αντίστοιχα, η παραγωγή του Silverton θα αυξηθεί από τα 168.000 οχήματα ετησίως στα 200.000 οχήματα χωρίς να παραβλέπουμε πως θα γίνει η πρώτη μονάδα παραγωγής οχημάτων της Ford που θα καταστεί αυτάρκης σε ότι αφορά στις ενεργειακές τις απαιτήσεις και με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα έως το 2024, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα «Island Mode» που έχει εκπονήσει η εταιρεία.
Σε σχετικές της δηλώσεις, η Dianne Craig, Ford International Markets Group President, ανέφερε πως: «… Η εν λόγω επένδυση αναμένεται να εκσυγχρονίσει περαιτέρω τις δραστηριότητες μας στη Ν. Αφρική, επιτρέποντας τους να διαδραματίσουν έναν σημαντικότερο ρόλο στην μετεξέλιξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην στρατηγική συνεργασία μας με τη Volkswagen. Το Ranger είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και με τις υψηλότερες πωλήσεις, οχήματα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Με αυτήν την επένδυση ουσιαστικά θα προσφέρουμε στην ομάδα μας τα εργαλεία και τις εγκαταστάσεις για να προσφέρουν το καλύτερο Ranger όλων των εποχών, σε μεγαλύτερες ποσότητες και κορυφαία ποιότητα».
Χαρακτηριστικό του μεγέθους της εν λόγω επένδυσης είναι το γεγονός ότι, τα έσοδα της γραμμής παραγωγής του Silverton θα υπερβούν σε βάθος χρόνου το 1,1% του Εθνικού Ακαθάριστού Εθνικού Προϊόντος (Α.Ε.Π.) της Νοτίου Αφρικής!
Καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως στο Silverton θα παράγεται και η νέα γενιά του VW Amarok, που φυσικά θα… σχετίζεται στενά με το μελλοντικό Ford Ranger.