Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Επώνυμες συνεργασίες & πιστοποίηση ποιότητας από την ΠΡΩΤΕΥΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΚΗ!

Επώνυμες συνεργασίες & πιστοποίηση ποιότητας από την ΠΡΩΤΕΥΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΚΗ!

1.459 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

H εταιρεία ΠΡΩΤΕΥΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΚΗ συνεργάζεται με πλήθος εταιρειών, όπως οι GWB, SPICER, KLEIN GELENKWELLEN, SICIT, GEWES, IG, GKN και LOBRO. Εππρόσθετα σε επίπεδο πιστοποίησης πληροί τις προδιαγραφές και κατέχει την πιστοποίηση  ISO 9001:2015, προσφέροντας με αυτό το τρόπο εγγυημένα την ποιότητα που αναζητούν οι συνεργάτες τους.

Με τεχνογνωσία δεκαετιών, η φήμη της προ-ηγείται μεταξύ των κατόχων επαγγελματικών οχημάτων. Ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα η εξειδίκευση στους κεντρικούς άξονες,  επώνυμα brands και top συνεργασίες με δημοφιλείς εταιρείες, όπως οι GWB, SPICER, KLEINGELENKWELLEN, SICIT, GEWES, IG, GKN και LOBRO.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »Η εταιρεία ΠΡΩΤΕΥΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΚΗ για περισσότερα από 40 χρόνια παράγει κεντρικούς άξονες για όλους τους τύπους οχημάτων, φορτηγών και μηχανημάτων.

Μαστοριά και μεράκι. Εμπειρία, τεχνογνωσία και χρήση νέων τεχνολογιών (μηχανήματα ζυγοστάθμισης με ηλεκτρονική πιστοποίηση), συμβάλλουν ώστε να παράγονται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σήμερα η εταιρεία ΠΡΩΤΕΥΣ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΚΗ συνεργάζεται με πλήθος δημοφιλών εταιρειών, όπως οι GWBSPICERKLEIN GELENKWELLENSICITGEWESIGGKN και LOBRO.

Σημειώστε πως επιπρόσθετα η διοίκηση της εταιρείας έχει επενδύσει εγκαθιστώντας σύστημα πιστοποίησης  ISO 9001:2015, με στόχο την παροχή υπηρεσιών εγγυημένης ποιότητας και τους ικανοποιημένους πελάτες!

Λίγα Λόγια για την ΠΡΩΤΕΥΣ

Με εξειδίκευση 48 ετών είναι οι πλέον κατάλληλοι
experts σε ο,τι αφορά τους κεντρικούς άξονες όλων των τύπων μηχανημάτων, φορτηγών, λεωφορείων, 4x4, βιομηχανίας και ναυτιλίας.

Τα προϊόντα της ΠΡΩΤΕΥΣόλα δικής της εισαγωγής και ετοιμοπαράδοτα, κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, τηρούν τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Το έμπειρο προσωπικό της,  είναι σε θέση να αναλάβει όλων των τύπων τους κεντρικούς άξονες, να τους επισκευάσει, να τους μετατρέψει, να τους δημιουργήσει εξ` ολοκλήρου από την αρχή, λαμβάνοντας υπόψιν τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της εταιρείας ΠΡΩΤΕΥΣ  προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για να εξυπηρετηθείτε σε ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, με ασφάλεια, σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις