Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
 Ο κύριος Διονύσης Γρηγορόπουλος, Managing Director της Logistics Way 
 και Πρόεδρος της Ένωσης Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics την ημέρα της βράβευσης.

Ο κύριος Διονύσης Γρηγορόπουλος, Managing Director της Logistics Way και Πρόεδρος της Ένωσης Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics την ημέρα της βράβευσης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Logistics Way παίρνει το πρώτο βραβείο!

2.096 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2021)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Logistics Way παίρνει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία SUPPLY CHAIN S/W μαζί τον στρατηγικό της συνεργάτη aXialyze στα Impact Bite Awards 2021 για το "DC Locator".

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

To "DC Locator" κρίνεται ως μια καινοτόμος λύση για την βελτιστοποίηση των εφοδιαστικών αλυσίδων και των logistics. Βασισμένο σε σύγχρονες τεχνικές και αλγόριθμους, βοηθάει τόσο στον στρατηγικό σχεδιασμό όσο και στον λειτουργικό.

Σε επίπεδο στρατηγικής επικεντρώνεται στα επίπεδα εξυπήρετησης προς το πελάτη, αλλά αναλύει και την βελτιοστιοποίηση των παραγγελιών αναλόγως την γεωγραφική περιοχή. Η τακτική που ακολουθεί για να επιτύχει τα παραπάνω, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την χαρτογράφηση αποθέματος και την εκτέλεση παραγγελιών από διάφορες τοποθεσίες. 

Επιπρόσθετα, αναφορικά με την λειτουργικότητα της επιχειρήσης εστιάζει στο να βρει τρόπους αύξησης της παραγωγικότητας και ταυτοχρόνη μείωση του κόστους λειτουργίας.

Γενικότερα, το "DC-Locator" επιτρέπει μια στοχευμένη αναδιάταξη της αλυσίδας εφοδιασμού στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών και το ανταγωνιστικό περιβάλλον, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαραίτητο για πολλές εταιρείες αυτές τις μέρες.

Η Logistics Way με την αποκλειστική συνεργασία με την aXialyze σε Ελλάδα και Κύπρο και την προσθήκη του λογισμικού προσομοίωσης "DC Locator-Logistic Network Optimisation" στις προσφερόμενες υπηρεσίες της αποτελεί πλέον έναν ολοκληρωμένο οργανισμό λύσεων υπηρεσιών διαχείρισης Αλυσίδων Εφοδιασμού και αποκτά πρόσβαση σε νέα καινοτόμα εργαλεία προσομοίωσης και τεχνολογία.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »